Dostum üzerine borç öder gibi eksik kalan bakiyeyi nakit yatırırsın. Senin üzerine yatıdığın bakiye ile birlikte taksitli alışveriş yapabilirsin. Aylık olarak ödemen geldikçe de ödersin taksitelerini. Öncelikle yatırdığın bakiye tükenene kadar da ekstren 0₺ olarak gelir. Her kredi kartı için...
En basitinden o kiranın stopaj vergisi var. Senelik vergilerin var 6 aylıklar var 3 aylıklar var. Her ay ödemen gereken bağkur var. O gider hanesini biraz fazla iyimser buldum
1749561609
Yapma etme demem asla ben de dükkanı açarken senin gibi öderiz nolcak vergiden dedim kimse de bunlar bunlar...
Beyler başlıkta olduğu gibi eşime ve kendime kulakiçi kulaklık bakıyorum. Gün içinde bir yerden bir yere giderken müzik dinlemek için telefon görüşmesi yapmak için bi kulaklık bakıyoruz. Bütçe ortalama duruma göre artırılabilir. Önerileriniz nelerdir ?
Dana kesimi zaten 350-420 arası fiyattan başlıyor. Tabi bölge bölge değişebilir. Bunun baharatı var. Bağırsağı var. Kârı var. İşlem maliyeti var. Var da var. :) Bu fiyata tostçulara tavuk sucuğu veriyorum ben.