hkngms1 isimli üyenin son içerikleri

1. H

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White 6.410,00TL

bende bunu aldım hocam 9950x ile kullanıyorum soğutması harika, fan eğrisini de ayarlayınca çok iyi oluyor.
  2. H

🔥İndirim ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Wireless Klavye 5.699₺

O görsel temsili reis, gelen Türkçe Q geliyor, büyük enter felan da mevcut. Bende itopya üzerinden aldım.
  3. H

Hocam sadece asus switch ile uyumlu diye bir muhabbet yok, farklı switchler ile de uyumlu. Ben capslock tuşunun biraz daha ağır kuvvet ile çalışmasını sevdiğim için kailh markasının blue switchini taktım sorunsuz şekilde.
  4. H

Almayı düşünen arkadaşlara gönül rahatlığı ile önerebilirim. Harizan ayından beri kullanıyorum, tuş hissiyatı ve sesi çok güzel. Elinize alınca baya heybetli bir klavye, masa üstünde kayma felan yapmıyor. Almışken kaliteli ve uzun ömürlü olsun mantığı ile fiyatına değecek bir klavye.
  5. H

🔥İndirim NZXT H7 Flow 2024 RGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası 5.649 TL 🔥

Arkadaşlar merhaba, geçen hafta Lian Li 217 aldım, henüz açıp kurmadım. Size sorum, İncehesap'ta Asus Tuf GT302 kasası da güzel indirime girmiş. Bu üç kasadan, üst 360 AIO senaryosunda hangisinin soğutması en iyi olur?
  6. H

Hyperx Cloud 3S Wireless Kupon İle 4357 TL

Arkadaşlar bassları nasıldır? FPS oyunlarının yanında hikaye odaklı oyunlar ve film, dizi izlerken izlerkende tatmin eder mi?
  7. H

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III Pro 360 Beyaz 5.599TL

Arkadaşlar, satıcı güvenilir mi? Daha önce satıcıdan ürün alan varsa, olumlu veya olumsuz bilgilendirirse sevinirim.
Geri