hktnkcgl isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yeni Topladığım Sistem Kapanıyor, Sadece Ram Rgbleri Yanık Durumda Bekliyor

Anladım, çok teşekkür ederim alakan için
  2. H

Farklı bir model kullanmak mı? Yoksa garantiden güç kaynağını yenilemek mi? Ne yazık ki iade edemem gibi duruyor
  3. H

Marka ismine güvenip aldım ama iade yapabileceğim tarihi geçtim ne yazık ki. Satın aldığım yerle görüşüp hızlıca teknik destek almam gerekli sanırım
  4. H

Mavi ekran yok, Olay Günlüğünde sadece Kernel-power 41 var, bunun haricinde bir uyarı ya da hata gözükmüyor
  5. H

Çok mantıklı, aklıma da gelmedi değil ama o PSU da 12v gpu güç kablosu yok ve 550watt, kaldırır mı emin değilim :(
  6. H

Her şey kusursuz, CPU %100 yük altında Max. 60 derece Memory'ler max 55 derece GPU max 65 derece 1783419344 Ben de bunlar olabileceğini düşünüyorum, Aklım psu dan tarafta şimdilik ama her halükarda iki parça da garanti kapsamında, Yedek bilgisayarım var. Ürünler garantiden dönene kadar o...
  7. H

Selamlar, En son dün akşam söylediğiniz her şeyi yaptım, Cmos resetledim 24-ping ve 8-ping cpu kablolarını kontrol ettim 12v gpu güç kablosunu kontrol ettim. Anakart bağlantılarını da PSU bağlantılarını da baştan sona kontrol ettim. Dün gece 1 de sistemi açık bırakıp yattım, gece 2.30...
  8. H

Bundan yaklaşık 3 hafta kadar önce parçalarını kendim topladığım sistemi kurdum. Sistemi 2 hafta boyunca sorunsuz bir şekilde kullandım. Fakat geçtiğimiz haftadan itibaren sorun yaşıyorum Sistem yük altındayken veya değilken elektrik kesilmiş gibi kapanıyor, sadece RAM RGBleri yanıyor. PSU...
  9. H

Çözüldü✓ Razer Blackshark V2 Hyperspeed Synapse Yazılımı Çalışmıyor.

Demek ki çözüm o da değilmiş, evet aynı sorunu aynı kulaklıkla ben de yaşıyorum, tüm sorun win11 upgrade edince başladı win10 kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamıyordum
  10. H

Çözüldü✓ Razer Blackshark V2 Hyperspeed Synapse Yazılımı Çalışmıyor.

Ben de aynı modeli kullanıyorum, test etmedim ama kesin çözüm olarak önerilen şey, temiz win10 kurulumu yapıp win10'da kalmak.
Geri