arkadaşlar m-die ,a-die hayatınıza ultra etkili olmayacak hatta abartıyorum güzel fiyata samsung,micron bile alınabilir obsesifliğin lüzumu yok bence de iyi fiyat dual olarak piyasada şuan yok ama bence tekli patriot da ok ben patriot almıştım
aoc ta renklerin tatmin etmediğinden samsung un da mat olmasından şikayet ediyorlar o zaman gigabyte ın 25-26k lık olanından aşşağı alınmaz derim hocam bende zamanında bakıyordum tcl 27g64 aldım gayet iyi
bence alınır ben yeni sipariş ettim sadece benim için kötü yanı wifi yok yani kablosuz çalışmıyor ama ona da kart veya usb alıp wiwi şeklinde kullanırsın bence temizse kaçırma ben risk almayıp 0 aldım
doğrudur lg kaliteli markadır bende burada 2-3 gündür araştırma yapıyorum bu süreçlik deneyimimde birçok marka övülüp gömülüyor şuan aslında benim için güvenilir marka yok hocam ben daha çok kullanıcı deneyimine bağlı modellere yönelmek istiyorum mesela aoc şuan almak için değil de bundan 20-25...
hocam bu bilgiye nerden ulaşıyorsunuz ben göremedim yapay zekayla kıyas ettiğimde önerdiğiniz monitör woled hdr daha loş hissettiriyor
qd oledlere daha yakınım kafa olarak
hocam ıps monitörler için bu fiyatlara çıkmak mantıklı mı dediğim gibi oyun fazla oynamıyorum 320hz full hd olması benim için gereksiz gibi geliyor birde 4k değil 2k arıyorum 3050ti var 4k rahat oynatmaz gibi geliyor
hocam peki biraz alakasız olacak ama bunların arasında 4-5k ya değecek fark var mıdır yoksa oled almak isityorsak aoc alıp geçelim mi
[H3 id='Gigabyte+MO27Q2A+27+vs+AOC+Q27G41ZDF++dersek']Gigabyte MO27Q2A 27" vs AOC Q27G41ZDF dersek [/H3]