doğrudur lg kaliteli markadır bende burada 2-3 gündür araştırma yapıyorum bu süreçlik deneyimimde birçok marka övülüp gömülüyor şuan aslında benim için güvenilir marka yok hocam ben daha çok kullanıcı deneyimine bağlı modellere yönelmek istiyorum mesela aoc şuan almak için değil de bundan 20-25...
hocam bu bilgiye nerden ulaşıyorsunuz ben göremedim yapay zekayla kıyas ettiğimde önerdiğiniz monitör woled hdr daha loş hissettiriyor
qd oledlere daha yakınım kafa olarak
hocam ıps monitörler için bu fiyatlara çıkmak mantıklı mı dediğim gibi oyun fazla oynamıyorum 320hz full hd olması benim için gereksiz gibi geliyor birde 4k değil 2k arıyorum 3050ti var 4k rahat oynatmaz gibi geliyor
hocam peki biraz alakasız olacak ama bunların arasında 4-5k ya değecek fark var mıdır yoksa oled almak isityorsak aoc alıp geçelim mi
[H3 id='Gigabyte+MO27Q2A+27+vs+AOC+Q27G41ZDF++dersek']Gigabyte MO27Q2A 27" vs AOC Q27G41ZDF dersek [/H3]
xiaomi nin 18-19 k ya bu monitörü aoc un oledine (22k şuanlık) karşı şansı nedir artıları,eksileri
bu mini led xiaomi mini led ler arasında(tr de fazla yok) orta-üst segment , aoc un monitörü giriş seviye oled
eğer bu paralara çıkılacaksa hangisi tercih edilmeli oled almaya değer mi?
xiaomi...
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-27g610a-b-27-1-ms-2k-pivot-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1389935568.html
bu arada eklemek gerektiğini düşünüyorum bence gayet f/p monitör ama boe üretici yani paneller lg nin değil
BU adam bir harika dostum, benim bildiğim lg genelde boe ,auo,innolux panel kulanıyor eklemek gerek bu panellerde kötü değil fakat lg kalitesi beklememek lazım(benim favori msi)