Kulaktan dolma bilgiler ulaşmaış sana. X3 Pro da anakart sorunu vardı ama henüz X6 Pro da öyle bir sorunla karşılaşılmadı. Cihazın içinde buhar odalı soğutma sistemi de var.
Oyun konusunda her oyunu yüksek ayarlarda 60+ FPS oynatır. Benimde almayı planladığım cihazdır kendisi.
Belkide ikinci el eski bir sistem topladı nerden bilebilirsin ki. Herkesin bütçesi durumu aynı olmayabilir. Bir yere kadar korsana katılırım o sınırı bilmek lazım.
Bunu PS4 için yapmışlardı içine Linux kurmuşlardı ama hiç verimli çalışmıyordu. Bir yolunu bulursan da büyük ihtimal aynı şeyler yaşanabilir.
Tekrar baktım da PS4 de düzgün çalışıyormuş. PS3 için bulamadım.
Uygulamayı kullandım. 32W ye ayarladığımda sıcaklıklar 85 86 derecelerde dolanıyordu yükleme ekranlarında 90 dereceleri buluyordu. Uygulama üzerinden 90 dereceyi sınır olarak ayarlamıştım bi sıkıntı olmadı.
FPS değerleri olarak. Test ettiğim oyun BF1 720p orta ayarlar. Yoğun ortamlarda yani...
Lenovo benim işlemcimi kısıtlamadan direk 25w sabit değer vermesine izin veriyor arada 28 oluyor. Soğutma konusunda laptopun altında kendim yaptığım soğutucu var. Kule tipi işlemci soğutucusunun fanını çıkartıp altına yerleştirdim. USB ile şarj aletine bağladım voltaj arttırıcı modül alacağım 5v...
Bende çok dikkatli olacağım zaten. Yavaş yavaş arttırıp istediğim değerde kalacağım. Eğer oyunlarda çok bi etkisi olmazsa eski haline çekerim.
Ama garantiyi bozarsa dokunmam.
Bu videodaki işlemleri uygulayıp işlemcinin çektiği gücü arttırmak istiyorum. Laptop soğutucusu kullanıyorum ve her şeyi kontrollü yapacağım. Bu işlem cihazın garantisini etkiler mi?
İşlemcim güç tasarrufu modunda 15W
Akıllı soğutma modunda 20W
Performans modunda 25-28W kullanıyor
Ben...
Bildiğiniz üzere bu hafta FSR2'yi FSR3'e modlayan bir mod çıktı. FSR2 destekleyen oyunlarda işe yarıyor. Ben kendim denediğimde nativetrainer yüzünden scripthook hata verdi. Ama modu sildiğimde rahatça girebildim. Nativetraineri silip girdiğimde ise oyun açılıyor ama Rockstar logosuna gelmeden...
Aynı dosyaları rdr klasörüne at dosyaları değiştir de sonra ctrl z yap bu dosyalar oradan silinecektir. Bu şekilde orjinale döner. Konu güncel olmayabilir ama belki benden sonrakilerin işine yarar.
BF1 berbat mı??? BF1 deki atmosferi hiçbir bf oyununda yakalıyamadım. Ayrıca oyunda bf5 deki gibi hile yok. Özel sunucular yeteri kadar var. BF5 de özel sunucu neredeyse yok. Resmi sunucular hile kaynıyor orası doğru. Ayrıca bf4 ve 5 kadar hızlı bi oynanış sağlamıyor buda gerçekçiliği arttırıyor.
Aktif olarak ea app da 3 ve 5 steamde 4 ve 1e sahibim. Sizce steamden tekrar bf5 almaya değer mi? Bi yanım al diyor bi yanım zaten var para harcama diyor.
1698142474
Onu bende merak ediyourm. Benimde eaapp da bf5 hesabim var steamden alırsam çakışacak mı acaba?