hmz80 isimli üyenin son içerikleri

1. hmz80

Edit Hesabı İçin İsim Önerisi?

Ham ham 😂
  2. hmz80

Aynen öyle
  3. hmz80

Bu ne reis isim önerisi istemiştim ben 😂
  4. hmz80

Dizi, film, yayın kesiti editleri yapmak için hesap oluşturmak istiyorum ama kullanıcı adını pek düşünemedim adım hamza fikirlerinizi bekliyorum
  5. hmz80

Vatan Bilgisayar OEM Paket Alınır mı? ?

Önerilerin için teşekkürler ikinci ele bulaşmak istememe nedenim benim en son küçükken bilgisayarım vardı şimdide uzun zaman sonra ilk defa alacağım her şey sıfır olsun temiz olsun biraz daha uzun ömürlü olsun istiyorum birde tek bir yerden topluca almak benim için daha iyi ve kolay olur. Dediğin...
  6. hmz80

Dostum rtx5070 zaten 36 - 40 bin civarında
  7. hmz80

Tavsiyelerin için teşekkürler 2. Ele bulaşmak istemiyorum uğraşmakta istemiyorum oem paket seçmemin nedeni ise indirim olduğu için ve evet taksit seçeneği var. 1782785516 Neyi berbat dostum sadece merak ettim. 1782785645 Dediğin gibi acele etmeyeceğim illaki güzel bir paket gelecektir ekran...
  8. hmz80

Herkese selam öncelikle. Vatan bilgisayardan bütçeme uygun böyle bir oem paket buldum almayı düşünüyorum fakat Ekran kartının shadow serisi olması beni biraz kararsız bıraktı shadow serisinin giriş serisi ve fp ürünü olduğunu biliyorum ama iyi veya kötü olacağını bilemiyorum önceden kullanmış...
  9. hmz80

180hz 24" Monitör Önerisi?

MSI 24.5'' G255F 1Ms(GTG) 180Hz FHD IPS Monitörü öneririm hocam tam bir fiyat performans ürünü bende almayı düşünüyorum
Geri