HmzaY isimli üyenin son içerikleri

1. HmzaY

Ücretsiz YouTube Video Özetleyici Eklenti

Pr atabilirsin.
  2. HmzaY

Youtube de gemini lite kullanıyorsunuz işte, pro izin vermiyor seçmenize.
  3. HmzaY

Hiç bölümlerin olduğu bir senaryo düşünmemiştim, şimdi düzelttim. 1783788652 Google sana lite model veriyor, çok zeki değil. Uzun videolarda pro model ile münakaşa ederek uzun uzun tartışabilirsin. (benim ihtiyacım buydu) Claude ile analiz yapmam gerekiyor çoğu zaman.
  4. HmzaY

Herkesin YouTube transcript/summarizer eklentilerini ücretli sunmasından biraz sıkılmıştım. Evet, videoyu metne dönüştürmek ve özetlemek için kullanılan servislerin maliyetleri var. Ama aynı işi sadece yeni sekme açıp işi yapmak da mümkün. Bu yüzden YouTube Transcript Summarizer Free projesini...
  5. HmzaY

2k Monitor Tavsiyesi

LG indirimdeyken fena değildi, Hoparlörü de vardı. Bunlar bi tık eksik hissettiriyor.
  6. HmzaY

Yapay Zekaya Web Sitesi Yaptırmak veya Site Domain Güncelleme

Açıkçası hosting falan uğraşmazdım ben, zaten frontend projesi, Github'a koyardım uygulamayı, pages ile yayınlardım. Nasıl olsa sadece frontend, oturum açma yok bir şey yok, hostinge para vermek enayilik frontend için, yada cloudflare CDN olabilir.
  7. HmzaY

Hangi Monitörü Almalıyım?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mag-271qpx-qd-oled-e2-26-5-0-03-ms-2k-pivot-360-hz-oyuncu-u-fiyati,721199851.html
  8. HmzaY

Modding Razer Synapse’Ten Bıktınız mı?

Bende webden gir rengi ayarla çık gibi basit bir sistem yaptım.
  9. HmzaY

Kendim yazdım, kurmak istemiyorsan web app deneyebilirsin.
  10. HmzaY

Razer Synapse’in sistemi yormasından, arka planda sürekli servis ve telemetri süreçleri çalıştırmasından sıkılanlar için küçük bir araç geliştirdim: open-razer-py. Bu araç, Razer mouse ve klavyelerin RGB ayarlarını doğrudan USB-HID üzerinden değiştiriyor. Komutu gönderiyor, efekt uygulanıyor...
  11. HmzaY

Maks 45k Acil Laptop Önerisi

Slayer gerçekten güzel https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-x5t-5050-c7-intel-core-i5-13500hx-16gb-ram-1tb-ssd-rtx5050-16-wuxga-165hz-ips-freedos-oyuncu-laptop-p-HBCV0000APUILW
  12. HmzaY

Android Neye İhtiyacınız Var ?

Telefonda python çalıştırabileceğim bir container uygulaması
  13. HmzaY

12 VRAM + 16 Ram mi Yoksa 8 VRAM + 32 Ram mi (5070 Laptop)

12vram + sonra 16 ram tak
  14. HmzaY

2k - 200hz Üstü - Ips - 20k₺ Limit ile Monitör Tavsiyesi

ips alıp geçeceğim sanırım ya çok yormayacağım cebimi, yada miniled IPS gelirse piyasaya.
Geri