siteyi yapay zekaya yaptırdım testler için :D asıl olayı api
1770066317
Farkı kendi uygulamana veriyi çekebiliyorsun. Akakçe sitesine direkt istek atıp veriyi alamıyorsun. Bu araç bazı yetkinlikleri ile o engeli aşıp siteye girip veriyi alıp sana getiriyor. Mesela kendi sitende sürekli en...
Türkiye'deki e-ticaret fiyatlarını programatik olarak takip etmek isteyenler için geliştirdiğim Market Scraper v2 projesini paylaşmak istiyorum. Temel olarak Akakçe ve Cimri üzerinden ürün/fiyat verilerini çekmenizi sağlayan, dokümantasyonu hazır bir REST API...
Apple spigen den daha hızlı bir şekilde kullanıcı hatası diyerek seni evine paslar. Eskisi gibi servis vermiyor hiç bir firma. THH ye gitmeden de hakkını alamıyorsun. Ayrıca kutudan çıkan şarj aleti ile ek aldığın ürün arasında resmi olarak fark var, adaptör cihazı bozarsa sıfırı ile...
aras ile gönder, asus kapıdan alacak firmaları söylüyor. Antlaşmalı aras kargoları da var ama sigortasız taşıyor. Ben hep öyle yolladım. (Kırılabilir yazan koca siyah poşetleri var, onlara koydurduğunuzdan emin olun)
Benim cihazım Amerika sürümü, içindeki SSD WD Black, Ayrıca Windows ile geliyor. Gayet iyi fiyat koyduğumu düşünüyorum. Ayrıca hedefim zaten 64ram ile satabilmek. İşçilik parası da ekliyorum gibi düşünebilirsin.
O videolardaki ısıkları görmezsin. Stres testinde 95-100 görür çünkü işlemciye 200W a varan güç gidiyor. Ama oyun oynarken 55W a kitleniyor işlemci 85i geçmiyor. Ama ısı ile ilgili endişen varsa eğer amd nin 3D olmayan son nesil işlemcilerine bakabilirsin.
AMD işlemciler düşük watt ile daha çok...