HmzaY isimli üyenin son içerikleri

1. HmzaY

2k - 200hz Üstü - Ips - 20k₺ Limit ile Monitör Tavsiyesi

bende beğendim ama gsync yok...
  2. HmzaY

Elbette oyun değil ancak her işi keyifle yapabileceğim bir şey varken, neden sürüneyim :D O kadar para veriyorum. Düzgün ürün olsun.
  3. HmzaY

Öneri 2k OLED Monitör Almak Yerine " MSI Mag 274qpf X30mv Monitör " Alınabilir .

Bence alınmaz, Sebep yukarıda 1782333698 Aynen gereksiz.
  4. HmzaY

benim laptopla 4K oyun oynayamam ya
  5. HmzaY

https://www.itopya.com/aoc-q27g41zdf-27-240hz-003ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-qhd-qd-oled-gaming-monitor_u32391 iyi yorumunu görmedim, HDR renkleri bozuyormuş. Başke ne alınacak ki? Samsungun modeli de 2. nesil oled, bir sürü yanık içeriği ile dolu reddit.
  6. HmzaY

https://www.amazon.com.tr/LG-27G640A-B-Ultragear-DisplayHDR-Yuvarlanma/dp/B0FLLKBNY7?ref_=Oct_d_obs_d_12601904031_0&pd_rd_w=03uVI&content-id=amzn1.sym.3d1902e7-cf73-457c-b1cb-c20adb8bd591&pf_rd_p=3d1902e7-cf73-457c-b1cb-c20adb8bd591&pf_rd_r=XN2B521AECJQDQGDSXDF&pd_rd_wg=1QLqW&pd_rd_r=1be4be02-64b...
  7. HmzaY

Steelseries Nova 5 X ve P

Dongle böyle oluyor, biraz büyük oluyor tek fark bu
  8. HmzaY

İzmir İçin Laptop Servis Önerisi

Gidip başında durmadıkça hepsi dandik çalışıyor. İş ahlağı olan insana çok az denk geliyorum.
  9. HmzaY

Steelseries Nova 5 X ve P

ikisi de pc uyumlu sorun yok. X olan Xbox uyumlu dongle ile geliyor P olan PS uyumlu dongle ile geliyor. Tavsiyem hangisi ucuzsa onu al.
  10. HmzaY

Anladığım kadarı ile Miniled ve OLED yeterince gelişmiş teknolojiler değiller. Düzgün ürünler çok pahalı fiyatlarda. Miniled panellerdeki VA kullanımı sebebiyle renk kaymaları, black smearing ve bir çok problem var. Ucuz OLED panellerede ise düzgün bir mat kaplamalı model yok, ekran çiziliyor...
  11. HmzaY

Gm 5 Plus - Root - Tek Tık Script

https://github.com/HamzaYslmn/Gm5Plus-Server/tree/main/Root Bu eski cihazı rootlamak için gereken tüm sistemler çok eski kaldığı için düzgünce işe yaramıyordu. 2026 da hala elinde bu cihaz varsa, ev sunucusu vs dönüştürmek istiyorsa. Bunu kullanarak yapabilir. --- Gm5Plus-Root — General...
  12. HmzaY

Yardım 2k - Miniled - Tandem OLED - 25k₺ Limit ile Monitör Tavsiyesi

Keskinlik olarak da çok iyi. Woled çok bulanık, çözünürlüğü tam anlamıyla kullanamıyorsun.
  13. HmzaY

Yardım 2k - Miniled - Tandem OLED - 25k₺ Limit ile Monitör Tavsiyesi

QD Tandem bekleyeceğim sanırım ya, VA paneldeki paylaştığım black smearing epey kötü duruyor. En kötü iyi bir IPS panel alıp geçeceğim 10-12k civarına.
  14. HmzaY

Kablosuz Kulaklık Önerisi

gecikme dongle ile yok, 1 senedir kullanıyorum, Konfor on numara, Yalıtım biraz kötü, kulaklık hava aldığı için terletmiyor ama ses yalıtımı da bu yüzden deri kadar iyi değil. Ama zaten %30 seviyesinde bir müzik açsan dışarıyı istesen de duyamazsın, %80 den sonra kalıcı kulak hasarı alacak...
Geri