Hoblift isimli üyenin son içerikleri

1. H

Bilgisayarımı sıfırladım ama pc ve mouse çalışmıyor

Hay benim kara bahtımı gidip tamirciye adam gibi format attırcam hala çalışmıyor klavye mouse ughhh.
  2. H

Tamamdır agalar ben biraz stres yaptım herhalde :D abiminde yardımıyla del tuşuna sakince basarak bios a girdim sonrasında temizinden bi format attık hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim
  3. H

Agalar bu shift e basılı tutarken yeniden başlattığımızda çıkan ekran var ya bi şekilde girdim oraya mouse klavye çalışıyor ama tabii o ekranda uefl yok artık tekrardan reset atıcam yine bambaşka bir hata vermez umarım
  4. H

Ne kadar denesemde yok klavye o kadar hızlı deaktive oluyor ki bios menüsünü açamıyorum 1655630601 Bu bilgisayarlar niye beni sürekli uğraştırıyorlar eski bilgisayarımda da böyle şeylerle uğraşıyordum ara ara, hayır sıfırla geç sıkıntın ne bilader 😫
  5. H

Arkadaşlar şimdi benim windows 10 pc'm çok kasıyor ve mavi ekran veriyordu bende sıfırlamaya karar verdim sıfırlama işlemi bittikten sonra oturum hesabıma giremedim bi hata veriyordu ama hatırlamıyorum şu anda neyse sonra tekrar sıfırladım bu sefer sıkıntı olmadan girdi hesaba ama cihaz...
Geri