Yahu ha 120hz ha 90 hz. 60 hz değil en azından. Ben sana Samsung tarafının daha fiyat performans olduğunu anlatıyorum. iPad'de bir kalem almaya kalksan minimum 3k. O övdüğün işlemci gücünü de ipad de kullanamıyosun. Bilgisayar değil bu, işletim sistemi işlemcinin gücünü kullanmana olanak...
Yahu dostum bırak 10. Nesili iPad Air M2 kullanan biri olarak yorum yapıyorum.
Kullanım akıcılığı falan yok. O övdüğün işlemci gücünü de kullanamıyosun. Samsung tarafında aynı fiyata 2 kat depolama, kalem, 120hz ekran ve birçok artı alıyosun.
Bir yatırım aracını çıktığı zaman değil, düştüğü zaman almak gerekir. Çünkü alım fırsatı vermiş olur. Ben bu prensibe göre ilerliyorum.
1785182868
Ben dolar alma diyorum. Dolar kağıt paradır. Zamanla erir. Bir yatırım aracı değildir.
22 ayar evet alınmamalı. Fiziki de her zaman daha doğru bir yatırımdır ama dünya katılım gibi bankalarda makas çok düşük ve altının ani düştüğü zamanlarda banka üzerinden ufak alımlar mantıklı olabiliyor. ytd.
Fiziki de öyle bir sıkıntı var bankadan istediğin tutarda alabiliyosun. İster 500 tl lik ister 1000. Zamanla birikiyor.
1785181702
Hocam kısa vade için Koç ve benzeri hisseler üzebilir. Ucuzken toplamak ve ileride olası bir rallide meyvelerini toplamak daha akıllıca.
Telefon seçerken önce android mi ios mu kullanmak istiyosun bunu seçmen gerekir. Ondan sonra büyük telefon mu kullanırsın küçük telefon mu bunu belirlemen gerekir. Gerisi küçük detaylar.