hodiw67 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Öneri Bütçenizi Söyleyin Telefon Önereyim

Küçük telefon kriteri var mı? 1783976002 S25 fe 6.7 inç için en mantıklı seçenek. Küçük telefon istiyorsa S24 halen fiyat performans.
  2. H

Android Samsung S25 Ultra Alacağım İnternetten Alınır mı?

Hepsiburada satıcısından aldıysan sıfır orjinaldir.
  3. H

Arkadaşın attığı 512gb hepsiburada linki mantıklı, ordan alın.
  4. H

Şurdan alabilirsin n11'den Samsung Galaxy S25 Ultra 12 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! https://m.n11.com/urun/samsung-galaxy-s25-ultra-12-gb-256-gb-samsung-turkiye-garantili-66615665
  5. H

Magic 8 Pro Vs S25 Ultra

tabii ki Samsung S25 ultra.
  6. H

Aylık 25-35 K Yatırım İçin Öneriler

Her ay mutlaka 1 gram da olsa altın alırdım. Şu anda normal değerinden düşük hisselere misal FROTO ya bu fiyatlarda alabildiğim sürece her ay 5.000 tl atardım. Kalan parayı şu anda en çok getiri getiren fonlara koyardım. Acil durumlar için ppfe koyacağın para sana kalmış. Söylediklerim yatırım...
  7. H

Yardım Iphone 17 Pro Max Alınmalı mı?

Üç beş daha uygun evet ama fiyat zaten bu aralıklarda. Al sat yapacaksan saçma olur. Kullanıma yönelik olarak Apple büyük cihaz istiyosan en mantıklı seçenek şu an.
  8. H

Yardım Iphone 17 Pro Max Alınmalı mı?

Arkadaşa birkaç soru sormam lazım. Apple olması şart mı, küçük büyük telefon tercihi ne
  9. H

2. El A36 bulunabilir. 3-4 ay öncesine kadar bu fiyata sıfır alınabiliyodu fakat şu an 2. El maalesef
  10. H

A56 öneririm. YD ilgi alanımda değil. 1783008485 O fiyata en mantıklı model A56'dır.
  11. H

30k Civarı Telefon Önerisi

Hayatta yenilenmiş telefon almam.
  12. H

35k'ya büyük telefon seviyorsan s25 fe küçük telefon seviyorsan düz s24 en mantıklı seçenekler olur.
  13. H

15-25 Bin TL Arası Telefon Önerisi

A56 en mantikli tercih olur. 256gb al.
  14. H

50k Bütçe ile iPhone Önerisi

En mantıklısı 17 e
  15. H

Anne-Baba İçin Android Telefon Önerisi Maks 15k.

A36 anormal büyük
Geri