Hoke7 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Öneri Sıvı Soğutucu Yorumu ve Sistem Tavsiyesi

Evet aldım, yanıtlara bakınca iade edip başka model almaya gerek yok gibi görünüyor. Teşekkür ederim 1778750274 Zaten kasa fanlarından da ses illaki çıkacaktır çok rahatsız edeceğini düşünmüyorum şuan. Teşekkür ederim
  2. H

Tamamdır teşekkür ederim 😂
  3. H

2800 e almıştım. Bu videoyu izleyerek aldım. Yeteceğini düşünüyordum da her kafadan bir ses çıkınca foruma sorma ihtiyacı hissettim.
  4. H

Bunu 2800 e almıştım. 4-5 bin liralara çıkabilirim galiba ama bu kadar para verip bu sistemi kurmuşsun bence şunu al dersen biraz daha düşünüp arttırabilirim.
  5. H

Genel olarak sadece oyun oynuyorum ve fps oyunları oynuyorum çokça. Ama sesli çalışmasını da istemem açıkçası. Hangi modeli tavsiye edersiniz peki? 1778745018 Genel olarak sadece oyun oynuyorum ve fps oyunları oynuyorum çokça. Ama sesli çalışmasını da istemem açıkçası. Hangi modeli tavsiye...
  6. H

[H2 id='BSIZE2-ASUS+ROG+STRIX+B850-E+GAMING+WIFI+ANAKARTSIZEB']-ASUS ROG STRIX B850-E GAMING WIFI ANAKART[/H2] -Zotac GAMING GeForce RTX 5080 SOLID CORE OC -Lian Li SX1000P Siyah 1000W 80+ Platinium ATX Power Supply - Ryzen 7 9800x3d 4.70ghz 8 Çekirdek 96mb Önbellek Soket Am5 Acac4amd0129...
Geri