merhabalar zamanında aliexten bu klavyeden alıp kullananlar ne durumda acaba? bende uzun zamandır kullanıyorum klavyede silme enter yukarı ok kısmı çalışmıyor artık ne yapsak düzelmedi? switchlerin yerini değiştirdim nafile sanırım vadesi doldu çok hunharca kullanan biride değilim çiçek gibi...
en kötüsü vodafone olduğu kesin çekim konusunda hiç tavsiye edemem hele metrolarda felaket. tt bile çekiyor bu çekmiyor. en iyisi turkcell para derdin yoksa turkcellden devam et. ben vodafone kullanıyorum ama para ödemediğim için mecbur kullanıyorum yoksa kullanılmaz :D
ben bu cihazı ilk çıktığı sene alıp kullanmıştım 2020 yada 2021 olması lazım o zamanlar bile batarya problemdi 3 ay sonra elden çıkarıp satmıştım anca dayandım hatta cüzdanlı kılıf almıştım severek kullanıyordum kılıfı saklarım hala. 2026 da kullanmak büyük başarı bana göre
sosyal medyanın etkisi buda sanırım borç yapın ödemeyin zaten sizden alamıyorlar algısı var buda galiba bu işlere yönlendiriyor. daha 20 yaşındasın gelecek düşünmüyorsun belli ki kara listeyi göze almışsın banka sana hesap kartı bile kullandırmayabilir o listeye aldığında. başkalarının banka...
arkadaşlar genellikle adobe Illustrator ve photshop tarzı programlar kullanmak için laptop arıyorum. intel işlemci olması önceliğim bu yönden. Kullandığınız uzun süre kullanıp üzmeyecek makine önerebilir misiniz?
mesela kameraysa alınabilir arkadaşım 11 pro max kullanıyor hala kamerası yeterli seviyede. tabi 16nın çektiği fotoğrafın yanına yaklaşamaz ama bütçe buysa al
baymak tavsiye ederim servis olayı şuan aşırı yığılma oldu klimalara servis 10 gün kurulum süresi veriyor diye biliyorum arkadaş aldı hala bağlanmadı baymaktan ama klimaları gerçekten iyi