holyeagle isimli üyenin son içerikleri

1. H

Türknet referans kodu

türknet kendi kuruyor
  2. H

Türknet referans kodu

PXT30GM18GMC aklına sorulan soru varsa sorabilirsin. ilk ay bedava sonraki 3 ay 399 tl ödersin kodu girersen.
  3. H

Kamera için iPhone 11e geçilir mi?

mesela kameraysa alınabilir arkadaşım 11 pro max kullanıyor hala kamerası yeterli seviyede. tabi 16nın çektiği fotoğrafın yanına yaklaşamaz ama bütçe buysa al
  4. H

❌İndirim Bitti! Kochler masaj aleti 40TL

satışa kapandı iptal gelirse yazın :D
  5. H

18 BTU Klima ikisi arasında kaldım hangisi

baymak tavsiye ederim servis olayı şuan aşırı yığılma oldu klimalara servis 10 gün kurulum süresi veriyor diye biliyorum arkadaş aldı hala bağlanmadı baymaktan ama klimaları gerçekten iyi
  6. H

Avrupadan Iphone 16 Pro Almak

1 fiziksel 1 e sim mevcut sanırım avrupa modellerinde. 4+4 olarak kullanırsın ama 2. simde hattını e sime geçirip sonra geri dönmen gerekir
  7. H

Yardım Vodafone Pay Cüzdanım Bakiyesini Kullanamıyorum

uygulamadan kayıt olabilirsiniz ben fazla bakiyeyi marketlerde kullanıyorum çekilebilir mi bilemiyorum
  8. H

Yardım Vodafone Pay Cüzdanım Bakiyesini Kullanamıyorum

ben istanbulkarta yükleme yapmıştım
  9. H

Klima tavsiyesi yardım?

ucuz klima alınmaz
  10. H

YD iPhone Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

bende yd 16 pro almayı düşünüyorum kapalı kutu almakta fayda var bulabildiniz mi sağlam bir yer?
  11. H

Samsung Galaxy A16 128 GB 6 GB Alınır mı?

Oyun oynamıyacaksanız iç görüyor güzel cihaz çok kamera beklentiniz yoksa alın. Şarjı güzel kasma donmada yok, güncelleme desteğide uzun en azından
  12. H

Masa tablası arayışındayım masadan pahalı?

arkadaşım marangoz 1 tabla mdf 3k olmuş sana o ölçülerde iyi mdf 1k dan aşağıya bulman zor. kesip kenarları bantlama vs yapılacak. marangozdan sağlam parça alırsın en azından
  13. H

🔥İndirim Beypazarı Maden Suyu 6x200ml 2'li paket 74TL

yakınımda toptancı marketi 33 tl ye satıyor 6 lıyı pek cazip değil
  14. H

Sipay yamuk yaptı. Alternatif var mı?

yine sipay en iyisi şuan çok arama hocam
  15. H

Türk Telekom vs TurkNet

altyapı zaten türk telekom 2 sene sabit fiyat varsa türk telekom bağlatın. türknet altyapınız olsa hiç düşünmeden türknet bağlatırdınız.
Geri