Msi B650M Gaming Plus WiFi AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart ve 7600 ile uyumlu soğutucu önerisi.
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX kasa da bu
Hava soğutucu mu yoksa sıvı soğutucu mu?
Merhaba, bu sistemi topladım ancak PSU olarak neyi alacağıma karar veremedim. En fazla 4 bin TL'ye ama daha ucuz olsa iyi olur 750W'luk kaliteli bir güç kaynağı önerir misiniz? Ve de daha uygun fiyatlı, hava akışı iyi olan geniş bir kasa önerir misiniz?
Sapphire Nitro plus 7800 xt: 19.500 TL...
Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram
Bu ramler Asus Prime B650M-R anakartı ile uyumluluk listesinde yok. Bir sorun yaşar mıyım?
Çok teşekkür ederim 🙏 en son gönderdiğime de bakabilir misiniz? Parçaların hepsini topladım da sizce sizin attığınız 2. sistem mi yoksa benim tek tek topladığım mı?
1738515160
Hocam, siz beni yanlış anladınız. Ben bu hazır sistemlerin tek tek fiyatlarını değil de ayrı olarak siz tek tek sistem...
Tamamdır, bekliyorum
1738512461
Bütün parçaları topladım, sizin de hazır önerinize göre fiyat olarak bakacağım. Böyle 46.519 TL oluyor. Bir şey isteyebilir miyim? Eğer çok zamanınızı almayacak ve zahmet olmayacaksa tek tek toplama sistem de siz önerebilir misiniz? Belki bu fiyata daha iyi bir...
Hayır, kasa dahil 46 bin TL olacak. Onun için psu'su içinde olan bir kasa almak istiyorum. Akakçeden hangisi daha uygunsa onu alacağım.Soğutucu da ekleyeceğim de anakartı da Asus Prime B650M-K ya da B650M-R yapmayı düşünüyorum. Sizce yapayım mı yoksa bu daha mı iyi? Sizin bir öneriniz var mı...
Yok zaten elran kartı olarak ben Gigabyte istemiyorum
1738505069
Ben hazır sistem olunca şey kafasındayım şimdi bu sistemlerd ucuz fiyatla başlıyor parçalar benim de bütçem olunca yükseltebildiğim kadar yükseltmek istiyorum yani ben bmyşeyim bilmiyorum ne kadar gerekli