Honda CRX isimli üyenin son içerikleri

1. H

Lgs İçin Sorularım Var Yardım Edin Lütfen

Son denememde türkçe full matematik fen 1 yanlış inkılap 2 ingilizce 1. Sizce çok kötü mü? İnkılaptan hep yanlışım çıkıyor yorumlayamıyorum soruları. Nasıl bir yol izlemeliyim direk etüt alıp hocayamı sorayım konu mu çalışayım. Çünkü baya yorum sorusu bilgi sorusu çok az soruluyor.
  2. H

Mesela bu konuyu açtığımdan beri baktım ben Türkçemde sıkıntı var. Son 4 denemedir sayısalı fulluyorum ama türkçe inkılap din üçlüsünden kurtulamıyorum. İnkılapta yorum soruları dinde bilgi türkçede ise yazım kuralları gibi bilgi sorularını yapamıyorum. Şu aralar 3-5 yanlış arası gidiyor sizce...
  3. H

Mat,fen, türkçe derslerine konu çalışmıyorum soruda öğrenmeye çalışıyprum derste vb öğreniyorum ara derslere artık çalışacağım. Düzelir inşallah.
  4. H

Merhaba be lgsye hazırlanıyorum ancak ciddi streslenmeye başladım ve yardıma ihtiyacım var. 1.si ben şu ana kadar hiç konu çalışmadım ve konuyu derste öğrenmeye çalıştım. İngilizce matematik türkçe hallolsada din ve tarihte sıkıntıya girdim. Birde sorularımı hiç sormadım ve o kadar fazla soru...
  5. H

IPad Aire para verilir mi?

Alabilirsin ekosistem varsa. Onun dışında samsung daha iyi.
  6. H

En son ne satın aldınız

Nike tech aldım replika.
  7. H

Ups almali miyim akim korumali priz yeter mi

Akım korumalı korur ama yıldırım çarpsa koruyacağınız ilk şey pc olmamalı. Topraklama vardır zaten şehir içindeyseniz. 1758604453 Ups elektrk kesintisine karşıda korur yıldırıma karşıda korur.
  8. H

PS5 ALACAĞIM YARDIM PLS

Bence slim pro fiyatına sistem toplanır.
  9. H

Last of us part 1-2 için

Parası yoksa nasıl alsın.
  10. H

İphone 13 Pro alınır mı?

Lgsde yüksek puan alırsam verir niye vermesin. Babam yeni telefon alalım dedilerse ben konsol almak istiyorum. 15 alacağım gibi ya. Üstüne gerek yok bence.
  11. H

İphone 13 Pro alınır mı?

14 pro bakacağım teşekkürler. 1757942587 17 gerek olduğunu düşünmüyorum çok. Eğer babamdan alırsam zaten yeni telefon almam. Teşekkürler herkese.
  12. H

İphone 13 Pro alınır mı?

Bilmem bende o yüzden konu açtım.
  13. H

İphone 13 Pro alınır mı?

Teşekkürler. Son olarak 17 nasıl?
  14. H

İphone 13 Pro alınır mı?

Minimum 4 aya alırım. Ön fikir oluşsun diye konuyu açtım uygun bir şey görürsen vs. diye. 16 proya o kadar veremem maalesef. 16nın 15den ne gibi farkları var.
  15. H

İphone 13 Pro alınır mı?

14 pro alırımda o fiyatı vermem. 1757866854 15 hedef o zaman teşekkürler herkese.
Geri