Son denememde türkçe full matematik fen 1 yanlış inkılap 2 ingilizce 1. Sizce çok kötü mü? İnkılaptan hep yanlışım çıkıyor yorumlayamıyorum soruları. Nasıl bir yol izlemeliyim direk etüt alıp hocayamı sorayım konu mu çalışayım. Çünkü baya yorum sorusu bilgi sorusu çok az soruluyor.
Mesela bu konuyu açtığımdan beri baktım ben Türkçemde sıkıntı var. Son 4 denemedir sayısalı fulluyorum ama türkçe inkılap din üçlüsünden kurtulamıyorum. İnkılapta yorum soruları dinde bilgi türkçede ise yazım kuralları gibi bilgi sorularını yapamıyorum. Şu aralar 3-5 yanlış arası gidiyor sizce...
Merhaba be lgsye hazırlanıyorum ancak ciddi streslenmeye başladım ve yardıma ihtiyacım var. 1.si ben şu ana kadar hiç konu çalışmadım ve konuyu derste öğrenmeye çalıştım. İngilizce matematik türkçe hallolsada din ve tarihte sıkıntıya girdim. Birde sorularımı hiç sormadım ve o kadar fazla soru...
Akım korumalı korur ama yıldırım çarpsa koruyacağınız ilk şey pc olmamalı. Topraklama vardır zaten şehir içindeyseniz.
1758604453
Ups elektrk kesintisine karşıda korur yıldırıma karşıda korur.
Lgsde yüksek puan alırsam verir niye vermesin. Babam yeni telefon alalım dedilerse ben konsol almak istiyorum. 15 alacağım gibi ya. Üstüne gerek yok bence.
Minimum 4 aya alırım. Ön fikir oluşsun diye konuyu açtım uygun bir şey görürsen vs. diye. 16 proya o kadar veremem maalesef. 16nın 15den ne gibi farkları var.