Valorant oynarken pc donuyor pcyi yeniden baslatmam gerekiyor 10 15 dk bile girsem ondan sonra baska bi oyuna girersem o oyunlarda da donma oluyor veya pcyi kapatirken pc kapanma ekraninda donma oluyor oyunu kac defa sil yukle yaptim oyunu kapattiktan sonra gorev yoneticinde valoyla alakali her...
Spotify premiumum var indirdigim playlistlerdeki şarkılar kendi kendine siliniyor yeniden eklemem gerekiyor bildiginiz yok oluyor bunun neden oldugunu veya nasil düzeliceğini bilen var mi ya cok sinir bozucu
Gecen senelerde her zaman epicte bahar indirimi oluyordu bu sene oyun alalim dedik bahar indirimi gelmiyor steamdede cok pahali oyunlar steamdeki indirimli fiyatlari epicte indirimsiz hallerine nerdeyse denk geliyor hic bir dogru duzgun ne kaynak var ne video bilgisi olan var mi gelecek mi...
Merhabalar herkese 2k oyunlar icin kendime pc toplayacağım ekran kartim rx7800xt ve islemci konusunda ryzen 5 7500 f ile ryzen 7 7800x3d arasinda kaldim hangisi daha cok deger 2k da daha fazla fps verir bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi acaba ?
Hocam iyi aksamlar klavyelerden cok anlamiyorum %100 boyutunda multimedya tuslari olan bir klavye almak istiyorum ilk basta logitech g213 alacaktim fakat diğer kullanıcıların bazi sorunlari oldugundan ve iade ettiginden bahsetmislerdi su anda bu marka klavyeyi buldum deneyimleri olan kisilerin...
İyi aksamlar herkese kendime yeni bir mouse almak istiyorum kafamdada oyle hangi mouse'u alacagima dair cok fikrim yok oynuyacagim cogu oyun hikaye tabanli olacak fps oynamak ilk amacim degil daha cok hikaye ve sakin tarzda oyunlar oyniyacam fakat fps oyunlari oynadigim zamanda beni uzmeyecek...
F/p oldugundan 7800xt yi dusunmustum simdi 7800xt yi almaya daha yakinim aklimda cok bir soru kalmadi tesekkur ederim fikriniz icin
1740252533
Sorarim hocam merak etmeyin tesekkur ederim yardimlariniz icin kendinize iyi bakin
Tesekkur ederim hocam buyuk ihtimalde 7800xt alacagim bir 2 ozellik icin 4gb vramden vazgecmeye gerek yok bir de zaten son zamanlarda oyunlar optimizasyonu dogru duzgun yapilmadigindan gereksiz bellegi gereksiz fazla oluyor bide
hocam valla hic rtx gibi seylerle alakam yok videolardan belki cok net goremiyorumdur canli gorsem belki daha farkli olabilir ama videolarda sanki ray tracing acilinca bazi oyunlar haric cok fark olmuyor ve cok fazla fps dusuruyor illa dlls acip toparlaman gerekiyor rx7800xt ekran kartinda da...
Hocam iyi aksamlar tavsiyeniz icin tesekkur ederim inceleyecegim onerinizi
1740251777
Evet hocam ama benchmarklarda arada cok fark yok yani amd ekside olmasina ragmen birbirlerine cok yakinlar fiyat farkida var almadan once buraya danismak istedim cevabiniz icin tesekkur ederim
1740251837...
İyi aksamlar herkese kendime yeni bir mouse almak istiyorum kafamdada oyle hangi mouse'u alacagima dair cok fikrim yok oynuyacagim cogu oyun hikaye tabanli olacak fps oynamak ilk amacim degil daha cok hikaye ve sakin tarzda oyunlar oyniyacam fakat fps oyunlari oynadigim zamanda beni uzmeyecek...