örnek vermek gerekirse:
4080 super ekran kartına iki monitör takılı olsun,
1. ekran 32inch 2k 165hz
2. ekran 24inch FHD 100hz olsun
bu durumda farklı özelliklerde olan 2 monitörün ekran kartına herhangi bir negatif etkisi olur mu? (yüklenme,kasma, vs vs)
Genel olarak online oyunlar oynayan birisi olarak, gürselpaşa içinde şuanki evimi ve 1000mb fiber internetimi bırakıp 65mb vdsl altyapılı bir eve taşınacağım için kara kara düşünürken , ilaç gibi geldi bu başlık. Yeni yere fiber altyapı gelmesi bir hayli zor olacağı için mecbur kablonet...
işlemci ve anakartımız aynıymış :)
Dell G3223D 31.5" 1 ms 2K IPS 165 Hz
Vatan indirimlerinden 17k ya yukarıdaki monitörü aldım. oldukça büyük ve performanslı. 4-5 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.
daha önce 32inch kullanmadıysan ilk bir hafta vs büyük ekrana alışmakla geçer sonra...
Selamlar,
yeni sıfır sistem toplamış bulunmaktayım ve can sıkıcı çözümünü bulamadığım bir sorun var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Anakart: Rog Strix X670E-E Gaming// İşlemci: R7 7800X3D // Ekran kartı : msi 4080 super// SSD: Samsung 990 pro with Heatsink 1 TB X2
Sıkıntım...
RTX 16 GB 4070 Tİ Super , 24 ocakta çıkış yapacakmış . sistem toplamayı düşünürken çıkış yapacak olması nedeni ile heralde 4070 ti super i alıcam. Toplayacağım sistem tahmini 80-90k ya yakın tutar gibi geliyor. O kadar para da ödeyince darboğaz yaşarsam açıkçası üzülürüm. 4070 ti super i hangi...