Arkadaşlar iyi günler. Aldığım hazır sistemde linkini aşağıya eklediğim rampage kasa bulunmakta. Yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum ve şu ana kadar bir sorun yaşamadım ancak içinde bulunan 700w güç kaynağının koruma özellikleriyle ilgili güvensizlik beni güç kaynağını değiştirmeye itti. Kasama...
İyi günler. Vatan bilgisayar üzerinden aldığım sistemde msi pro h610m g-ddr4 anakart bulunmakta. Bios menüsüne girdiğimde işlem yapmak istediğim esnada ekran donuyor ve mouse ve klavye de işlevsiz hâle geliyor. Normal kullanımda bir sorun göremedim ancak bios menüsünde donuyor ve reset atmazsam...
Arkadaşlar iyi günler. Rtx3060+ i5 12400f sistemimde 700w rampage 80+ bronze sertifikalı psu var. Sistemimin maksimum güç tüketimi 550w olarak öngörülüyor. Ben bu güç kaynağına çok güvenmiyorum bu sebeple akım korumalı priz alacağım. Evimde olanın joule değeri 200 olduğundan pc için yetersiz...
Arkadaşlar iyi günler. Rtx3060+ i5 12400f sistemimde 700w rampage 80+ bronze sertifikalı psu var. Sistemimin maksimum güç tüketimi 550w olarak öngörülüyor. Ben bu güç kaynağına çok güvenmiyorum bu sebeple akım korumalı priz alacağım. Evimde olanın joule değeri 200 olduğundan pc için yetersiz...