Surekli oyun oynuyorsan hangi oyunda 540 fps ustu aliyorsun bence mantikli olan 4k 240hz ama bu seferde pc 4k oyun oynatabiliyor mu
Pc 4k oyun oynatamiyorsa her turlu 2k 540 hz mantikli
Benim arkadaş yeni steam hesabi açıp cs2 seçkin satın aldı. 3 maç sonra güven faktörü kırmızı oldu. Sebebi nedir. Daha once hile acmış guven faktörü cok dusuktu. Yeni hesap aldı 3 maç sonra guven faktörü çok düşük duruma geldi sebebi nedir?
SELAMLAR, PC DE AĞ AYARLARINI SIFIRLADIM VE FAREKTTİM Kİ İNTERNET HIZIM 1000 MEGABİTTEN 100 MEGABİTE DÜŞMÜŞ VE NE YAPSAM DA ARTIRAMIYORUM ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMCI OLUN YOKSA FORMAT ATACAĞIM. EĞER FORMAT KOMPLE HERŞEYİ SIFIRLARSA VE DÜZELİCEKSE FORMATLA HALLEDEYİM YOKSA BİLDİĞİNİZ FARKLI BİR...
Internet ağ ayarlarını sıfırladıktan sonra internet hızım 1000 mbps den 100 e dustu. Ne yapsam da tekrar 1000 e çıkartamıyorum. Sadece evde benim kullandigim pc de bu sıkıntı var. Kesin çözüm nedir yardımci olur musunuz?
Superonline kullanıyorum internet hızım 1000 mbps, fakat 100 mbps alıyorum şuan. Dun dns sıfırlamıştım biraz kurcaladım ondan mı oldu bilmiyorum ne yapmam lazım?
Evet. Daha öncesinde oyuna hic giremiyordum. Sonrasında goodbye dpi mı ne onun adı, onu yaptım dns falan değişiyor dedi arkadas. Onu yaptım artık girebiliyorum goodbyedpi dan sonra. Ama bu seferde birtakım oyun modlarında giremiyorum.
1762346745
Huemene Negev diye bir hata aliyordum eskiden...
İyi forumlar, mw 2 de ground war modunda maç bulmuyor birkaç modda da aynı sorun var. 60 pingle başlıyor 200 e kadar gidiyor ve bulmuyor bu şekilde kalıyor çözümü bilen var mı acaba ?
Mayıs ayında mediamarkt uzerinden samsung marka telefon aldım yanında akıllı saat hediye ettiler. Akıllı saatin faturası yok. Yani telefonla aynı fatura üzerine kayıtlı. Akıllı saati 2. El satış uygulamasından satmak istiyorum. Satın almak isteyen kişi faturasını istiyor fakat adama faturayı...