witcher 3 ü steamdan bitirmistim ama dlclerim yoktu cok fazla para istiyodu epic gameste witcher complate edition indirime girdi dlc ler ana hıkayeden bağımsız diye biliyorum epic gamesten ucuza alıp oynasam sıkıntı çıkarırmı
ekran kartı asus
1690142737
kanka 8 bin fark oluyodu eklettirmek istesem
1690142782
aslında normal fiyatı 13bin ben 1terabayt ssd eklettirdim 13700 oldu
bu videoda flashsız indirmeyı gosteriyo daha iyi bi yontem bence microsoftun kendı sıtesınden iso indiriyo
birde windows lisanslıysa 10 a geçincede lisans etkinleştirilmiş şekilde duruyor
aldığım hazır sistem de orijinal windows 11 bulunuyor ben pek sevmiyorum windows 11i o yuzden 10 a geçmek istiyorum geçme imkanım var mı?
bir yerde sadece yükseltme yapılırsa düşürülür yazıyordu
bugün aradık yetkili siteyi kargocu fırsat vermeden kapıya bırakıp gitmişti zaten merdivende kargo kodunu sordu yardımcı olabiliriz tutanak kağıdı yazın kasanın kutusunun içine koyun o kargo şirketi aracılığıyla birlikte bizim adresimize yollayın dediler bi sorum olucak ekran kartını da kargo...
Bugün bir siteden aldığım hazır sistemimin damperli camı tuzla buz olmuş cam kırıkları kasanın içinde dağılmış bi şekilde duruyordu hemen fotoğrafını çektik yeni açtığımıza dair ve kutuya koyduk
yarın sabah aramamız lazım ve kasa iadesi isteyeceğim eğer iade olmazsa kasanın içindeki camları...