hopegazelle isimli üyenin son içerikleri

1. H

PROJECT ZOMBOİD Alınır mı?

300 lira olmus alınır mı? arkadaşımla oynamak için
  2. H

witcher3 steam da bitirdim epic gamesten dlc leri oynasam sıkıntı olurmu

epicten indirip konsol koduna set level 34 yazsam yetiyor deme kılıc almama falan gerek varmı
  3. H

witcher3 steam da bitirdim epic gamesten dlc leri oynasam sıkıntı olurmu

witcher 3 ü steamdan bitirmistim ama dlclerim yoktu cok fazla para istiyodu epic gameste witcher complate edition indirime girdi dlc ler ana hıkayeden bağımsız diye biliyorum epic gamesten ucuza alıp oynasam sıkıntı çıkarırmı
  4. H

witcher 3 arkadaşımdaki dlc yi aile paylaşımıyla ben oynayabilirmiyim

witcher 3 ü 42 saate bitirdim ama dlclerim yok arkadaşımda var aile paylaşımı yapsak dlc leri oynayabilirmiyim kendı hikayeme bağlı şekilde
  5. H

bu sistem iyi mi? 13bin tl ye 3060 i313100f

ekran kartı asus 1690142737 kanka 8 bin fark oluyodu eklettirmek istesem 1690142782 aslında normal fiyatı 13bin ben 1terabayt ssd eklettirdim 13700 oldu
  6. H

bu sistem iyi mi? 13bin tl ye 3060 i313100f

3060 dual oc 8gbvram i313100f 16gb ram 1tb m2ssd yaz indirimlerinden 13 bin tl ye itopyadan aldım bu fiyata iyi mi?
  7. H

orijinal windows 11 den 10 a geçilir mi

yıllardır windows 10 kullandığım için çok haz edemiyorum
  8. H

bu videoda flashsız indirmeyı gosteriyo daha iyi bi yontem bence microsoftun kendı sıtesınden iso indiriyo birde windows lisanslıysa 10 a geçincede lisans etkinleştirilmiş şekilde duruyor
  9. H

windows ayarlarından olmuyomu
  10. H

win 11 de cok sorun var diyolar bide arayüzü hoşuma gitmedı
  11. H

aldığım hazır sistem de orijinal windows 11 bulunuyor ben pek sevmiyorum windows 11i o yuzden 10 a geçmek istiyorum geçme imkanım var mı? bir yerde sadece yükseltme yapılırsa düşürülür yazıyordu
  12. H

KASAMIN TAMPERLİ CAMI KIRIK GELDİ.

o zaman 2 kutuyu da kargolayacağım
  13. H

bugün aradık yetkili siteyi kargocu fırsat vermeden kapıya bırakıp gitmişti zaten merdivende kargo kodunu sordu yardımcı olabiliriz tutanak kağıdı yazın kasanın kutusunun içine koyun o kargo şirketi aracılığıyla birlikte bizim adresimize yollayın dediler bi sorum olucak ekran kartını da kargo...
  14. H

Bugün bir siteden aldığım hazır sistemimin damperli camı tuzla buz olmuş cam kırıkları kasanın içinde dağılmış bi şekilde duruyordu hemen fotoğrafını çektik yeni açtığımıza dair ve kutuya koyduk yarın sabah aramamız lazım ve kasa iadesi isteyeceğim eğer iade olmazsa kasanın içindeki camları...
Geri