Hocam bilgisayarımda hangi usb girişleri var nasıl öğrenebilirim ?
1768935139
Hocam bilgisayarı daha yeni yeni öğreniyorum da nasıl yükseltebilirim 750'ye ?
Merhaba,benim KIOXIA EXCERIA PLUS G2 1TB Taşınabilir SSD modelinde bir harici ssd'im var.
Bunu sipariş verdim,hız maksimum 40'ı görüyor.
İade ettim sonrasında ve belki ürün arızalıdır diye tekrar sipariş ettim.
Bu yeni gelen de öyle.Maksimum 30'u görüyor.Gene mi iade etmeliyim ...
Laptopumda sadece 1 tane slot olduğu için harici disk almak zorundayım.
Oyun oynadığım ve kod yazdığım için 1 tb ssd lazım.Harici ssd arıyorum ^^
Bütçem en fazla 5500 tl olabilir.
Oyun oynamak için laptop arıyorum. Uzun yıllar kullanabileceğim bir bilgisayar istiyorum. Hem üniyi hem de oyunu taşıyabilecek bilgisayar önerir misiniz.
Ben iki model buldum. Sizce nasıl...
Selam dostlarım,öncelikle iyi günler dilerim ^^ bütcem en fazla 1000 tl,yazılımla ilgilendiğim için sürekli laptopumu taşımam gerekiyor.Bu yüzden kablosuz ve gaming mouse önerilerinizi bekliyorum.Lol oynadığım için mouse benim için çok önemli.
Huawei'nin google desteği olsa net alırdım ama google uygulamaları için farklı uygulama yükleyip indirmek uğraştırıcı gerçekten.Üstüne üstlük güncelleme gelince sıkıntı olabiliyormuş.Hiç uğraşamam açıkçası.
Kalemin ucu hakkında bir yorum vardı:"urunu alali 1.5 ay anca olmuştur kalem ucu yazmiyor kalemin ucu yamuldu gibi temassizlik olusuyor. ınanin pisman oldum. madem bozulacak niye sattiniz. neyse pismanim sonuc itibariyle","5 günde kalemin ucu hiç bir darbe almamasına rağmen deforme oldu.","Ürün...
Sanırım 12 inc dediğin s9 fe+,ben plus olmayanı düşünüyorum.O kadar ekranı ben de istemem laptop zaten 15 inc :D
1705177534
Doğru diyorsun ya zaten pdfe felan işlemler yapcağım için çok kullanmam klavyeyi.
Aslında çok büyük ekran istemiyorum,kütüphanede işimi görsün yeter kafasındayım.Huawei'nin klavyeli kabı çok cezbetti beni ahahahahahah samsung'un klavyeli kabı var mı merak ettim.
1705177253
İpad iyi güzel de kalemi çok pahalı,maalesef tableti alırım ama kaleme param yetmez.
Ders çalışmak için tablet arıyorum(laptop ağır ve abim de kullandığı için telefondan çalışmak zorunda kalıyorum).Telefon ekranı çok küçük geldiğinden dolayı tablet aramaya başladım.Çok kişi önerdi diye huwaei tabletlere baktım ama bu işlerden gram anlamıyorum.Oyun oynamicam,sadece ders...