Hopeless_bear isimli üyenin son içerikleri

1. H

NumPadi kullanamıyorum nasıl düzeltirim?

Klavyemin NumLock tuşuna bastığımda düt düt (Yapışkan tuşları aktif ettiğinizdekine benzer) sesler geliyor. Tuşları kullanamıyorum. Çok basit bir çözümü varmış da ben aptallık ediyomuşum gibi geliyor da yarım saattir de uğraşıyorum. Beni kurtarın ya...
  2. H

i5-12400f ve RTX 3060 Ti bu fiyata sizce nasıl ??

Aralık ayında neredeyse aynı özelliklerde (tek farkı sıvı soğutma da olması sanırım) kasayı 20.500e aldım. Fiyat normal geldi o yüzden
  3. H

i5 12400f + 3060ti için hangisi????

3060ti + 12400f sistemle linkteki viewsonic monitörü kullanıyorum bi haftadır gayet memnunum öneririm
  4. H

❌İndirim Bitti! Invision 19 ila 32 İnç Ekranlar için Çift Monitör Kolu 119.99+59.48 TL

İstanbulda satmayı düşünen varsa makul bir fiyata, alabilirim.
  5. H

Steam kış indirimleri oyun önerisi

Quantic Dream oyunlarından bi Beyond Two souls kaldı. Onu da bir araya sıkıştırıcam. Hellblade'i de aldım ilk ondan başlarım sanırım
  6. H

Hikaye tabanlı oyunlar tercihimdir.
  7. H

İkinci El Steelseries Arctis Pro + GameDAC Mı Beyerdynamic MMX 150 Mi

Bence GameDAC olayı çok gereksiz bu yüzden bu bir artı değil. 2. el kulaklık almayı hiç düşünmedim ve temiz de gelmiyor o yüzden şahsen Beyerdynamic MMX 150 tercih ederdim.
  8. H

Sizin aldığınız veya almayı düşündüğünüz neler var. Yani boş geçitmek istemiyorum bu indirim dönemini ama ne alabilirim bilmiyorum da.
  9. H

Yardım Yılbaşı Çekilişi Hediye

Kış indirimleri de başlamışken steam hediyesi çok daha mantıklı geldi.
  10. H

Amazon dışında laptop önerisi

Müşteri hizmetlerine mesai saatlerinde tek tık ile şıp diye ulaşabiliyosun. Mesai saatlerinde de mail atarsan 6 saat içinde dönüyorlar. Yani ayda verdiğim 9 lirayı fazlasıyla hakediyolar...
  11. H

Amazon dışında laptop önerisi

Herşeyimi amazondan alıyorum. Şimdiye kadar hiç böyle bir sorun yaşamadım. Nedenini merak ettim. Öğrenirsen buraya ekler misin?
  12. H

🔥İndirim ViewSonic 27 VX2718-2KPC-MHD QHD NAYS10 KODU İLE 4.193,10 TL

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11601 144hz ıps panel 27" Ben yeni aldım testlerini yaptım bir sorun yaşamadım şimdilik. Fiyatı gayet güzel. Arayan varsa bir baksın.
  13. H

İşlemci Termal Macün yeniledikten sonra gelen ses

İşlemci soğutucusunu düzgün takmamış olabilirler. Bi kontrol et istersen.
  14. H

sea of thieves rehper lazım mı

Tek başıma oynamadım zaten. Son dediğin çok doğru ben yeter bıktım deyip alt + f4 ü bastım. Sıkılmalarını beklerken birkaç gün solo valorant oynadım🙃
  15. H

sea of thieves rehper lazım mı

15 saat fazla bile 3 saatten sonra devam etmek zor gibi. Beni çok içine çekemedi.
Geri