horror_text isimli üyenin son içerikleri

1. horror_text

Yardım Gigabyte G25F2A VS Lenovo Legion 25-10

180'den tekrar 180'e pek geçmek istemiyorum işin gerçeği, 2K hikayeli oyunda da yüksek FPS alabileceğimi düşünmüyorum elimdeki sistemle (İ5-12400F RTX 4060 kullanıyorum) 1775223961 Önerebileceğiniz renk ayarları veya genel ayarlar var mı?
  2. horror_text

Bazı forumlarda renkleri çok soluk demişler sizce renk olarak tatmin eder mi? MSI G2412F'den geçiş yapacağım.
  3. horror_text

Konu güncel
  4. horror_text

Bütçem en fazla 7 bin, bu iki monitör arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Çoğunlukla FPS türü oynuyorum arada hikayeli oyun oynuyorum...
  5. horror_text

🔥İndirim Claw's Titan X1 Gaming Mouse 320 TL 🔥

Alınır mı sizce fiyatı makul geldi optiği falan nasıldır?
  6. horror_text

Yeni sistemde fazla ram tüketimi.

Bilgisayarı alalı daha 1 ay olmuyor, internet üzerinden herhangi bir şey indirmedim virüs vs. Olamaz, Norton antivirüs aşırı derecede ram kullanıyor şuan bilgisayar boşta olmasına rağmen %70 ram kullanımı var 4 GB'ını Norton antivirüs ekstra %15 de işlemci kullanıyor nedeni nedir nasıl kapatırım.
  7. horror_text

RTX 4070 Super hazır sistem karşılaştırması

7 bin TL'lik bir farka değmez bence, üstüne biraz daha koyup ileride özelleştirme yaparsınız az para değil 7 bin.
  8. horror_text

GÜNLÜK 40KM İLE KAÇ KİLO VEREBİLİRİM?

O zaman 2000 kalori idealdir sizin için diye düşünüyorum genç yaşta vücut ne yerseniz yakıyor, 3 aşağı 5 yukarı olabilir ama 2100 kaloriyi geçmeyin.
  9. horror_text

GTA 5 mi The Witcher 3: Wild Hunt

Kişiden kişiye değişir tabi ama ben Witcher serisini komple oynamanızı tavsiye ederim
  10. horror_text

Zamanla alışırsınız 2 gün yarım saat 40 dakika atlayın sonradan sizde yapabildiğinizi görürsünüz ben 1500 kalori civarı dedim ama kaç yaşındasınız ona göre bi öneri yapayım
  11. horror_text

Günlük 700 kalori ile bırak kardiyo yapmayı dışarıda 1 saat dolaşsan gözlerin kararır hocam bünye kaldırmaz 1500 kalori civarı yeterli olacaktır size, bisiklet bence vakit kaybı onun yerine ip atlayın hem kaslarınız sıkılaşır hemde yağ kaybınız olur.
  12. horror_text

Çözüldü✓ İşlemci Isınma Problemi

Biraz risk alın bence hocam, sistem için fazlasıyla kötü bu sıcaklıklar sonradan iş çıkarır.
  13. horror_text

Çözüldü✓ İşlemci Isınma Problemi

Değerler normal değil hocam bi bakıma yollayın güvenilir bir yere, bakımlarını yapsın. Havada sıcak onun da etkisi vardır ama 95 derece anormal.
  14. horror_text

steam aile paylaşımı

Ayarlardan beta sürümünü seçmeniz lazım yaptınız mı eğer tam yapamadıysanız bu video işe yarıyor.
  15. horror_text

sizce bu pc bu fiyata değer mi

Bu fiyata pahalı, vatana gelen sistemleri takip edin bu fiyatlara DDR5 sistem alınıyor.
Geri