HounQues isimli üyenin son içerikleri

1. HounQues

Fivem düşük fps sorunu

Maalesef halen daha sorunun çözümünü bulamadım.
  2. HounQues

Fivem düşük fps sorunu

Merhaba bilgisayarım 5070 ekran kartı 9600x r5 işlemci 32 ram gibi özelliklere sahip. Fivem oynarken düşük fps alıyorum. (40-50 arası) Bazen 100 küsür fps den bi anda bu fps lere düşüyor ve öylece kalıyor bi 5 dk falan çok saçma sapan fps düşüşleri yaşıyorum. Sorunun kaynağını bulamıyorum ve...
  3. HounQues

Kullandığım yazılım ban yedirir mi ?

Tamamdır bu şekilde güvenilir ve sağlam bir uygulama kullanmakta fayda var teşekkür ederim :)
  4. HounQues

Kullandığım yazılım ban yedirir mi ?

Leta sound booster diye bi uygulama kullanıyorum cs2 valorant vb. oyunlarda ban yedirme şansı var mı ? Sadece ses yükseltiyor normalde kulaklığımda ayarlarda geliştirmeler diye bi seçenek yok diye kullanıyorum.
  5. HounQues

Bozuk Görüntü Hatası

Ekran kartıyla alakalı bi sorun gözükmüyor ki test de yaptım oyun da oynuyorum hiçbir sorun olmuyor. Ramleri de test ettim dediğim gibi bütün donanımı test ettim. Dediğin gibi kabloyu değiştiricem gibi. 1760026212 Bana da öyleymiş gibi geliyor bro
  6. HounQues

Bilgisayar açılırken glitchli bozuk ekran sorunu

Aynı sorun bende de var garantiye vereceğim gibi siz problemi çözdünüz mü ?
  7. HounQues

Bozuk Görüntü Hatası

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar Bende viewsonic marka monitör bulunmakta bilgisayarı bazen açtığımda görüntü ekte verdiğim görseldeki gibi oluyor monitörü kapatıp açınca düzeliyor gündelik kullanımda herhangi bir sıkıntı yaratmıyor dediğim gibi sadece ilk açılışta yapıyor bu problemi...
  8. HounQues

Hangi Webcam Kullanmalıyım ?

Dediğin kameraya bakıcam sağolasın dostum :)
  9. HounQues

2. El elektronik almak hiç mantıklı gelmiyor bana bro teşekkür ederim tavsiyen için :)
  10. HounQues

Arkadaşlar maksimum 2 bin TL ' ye kadar bana webcam önermenizi istiyorum sizce ne almalıyım. Kick te yayınlar açacağım yayın için de güzel ve temiz görüntü vermesi benim için önemli :)
  11. HounQues

Acil Yardım PC Restart Atıldığında Ayarlar Eski Haline Dönüyor.

performanslı bir iso dosyası derken modlu windows mu var ? ben key satın alıp w11 pro olarak kullanıyorum şuanda da :D
  12. HounQues

Sistem yeni daha kuralı 1 ay ya oldu ya olmadı onunla mı ilgilidir diyosunuz ?
  13. HounQues

Merhaba arkadaşlar benim sorunum bilgisayarı ne zaman yeniden başlatsam bazı ayarlar eski haline dönüyor tekrar tekrar ayar yapmam gerekiyor örnek vermek gerekirse ; Oyun modunu açıyorum pc kapanıp açıldığında oyun modu kapalı oluyor. Güç seçeneneklerinden yüksek performansı seçiyorum pc...
  14. HounQues

Sıvı Soğutma Önerisi

Deepcool bakabilirsin baya kaliteli bir marka hem psu da hem de soğutucuda
Geri