HouSH isimli üyenin son içerikleri

1. HouSH

🔥İndirim Defacto Tisortler 120 TL'den Basliyor (%60 İndirim)

Normali de var. Fiyati düşük den yükseğe ayarla . 1787065663 https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/92548733-defacto-saticili-secili-urunlerde-100-tl-ve-uzerine-60-indirim?siralama=artanfiyat&filtreler=cinsiyet%3aErkek%3bMainCategory.Id%3a12087279&
  2. HouSH

🔥İndirim Defacto Tisortler 120 TL'den Basliyor (%60 İndirim)

Ayni kampanya ile 120 ye 140'a olan da var .
  3. HouSH

Yardım AMD Chipset Güncellemiyor

Buraya kadar biliyorum malesef. Bende sorun çözüldü diye herkesde ayni olur diye düşünmüştüm.
  4. HouSH

Hepsini seçmiştim
  5. HouSH

Açıklamada yazan linkten indir Manuel kurulum yap. Yaptim ve artik güncel diyor
  6. HouSH

Oyunun Son Harfi ile Yeni Bir Oyun Yaz.

Sekiro
  7. HouSH

Rahatça Kiraz Yiyememek.

Zamanında bende bakmadan yerdim bi kez denk geldim ve travmaya dönüştü. Bakmadan yiyemiyorum.
  8. HouSH

Ziraat Bankası Çöktü Mü❓

internet bankacılıgı da çökmüş durumda
  9. HouSH

❌İndirim Bitti! Xfly Vendetta Oyuncu Koltuğu 😱1.600₺ Koşşş

En dandik oyuncu koltuğu bile 1600e alinir . Neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaslar . Yetişsem bende siparis verirdim. 1785488014 Konu başlığını duzeltirsen iyi olur
  10. HouSH

İnternete Aylık Ne Kadar Para Veriyorsunuz ?

Turknet 1 yıllık peşin aylık 700 girdi bu yıl.
  11. HouSH

Anime Önerisi Yardım

oregairu kuroko no basket seriel experiment lain to be hero x no game no life parasite physco pass shokugeki no souma mob physco 100 grand blue lkink click the kings avatar kusuriyano hitorigoto gibi gibi çok seri varda zaman alır. listem aşağıda 8 üstü verdiklerimi izleyebilirsin...
  12. HouSH

Ana Sisteminizde Kaç GB Depolama Alanınız Var?

3 tb m2 ssd
  13. HouSH

Breaking Bad Tarihin En İyi Dizisi

saçma bölüm yok derken aklıma sinek yakaladıkları bölüm geldi
  14. HouSH

MSI Ventus Linçleme (Normal Olmayan Durum)

Ne kadar soğutması kötü de olsa işlevini yerine getirir. . 5000 serisini dedigin gibi bilmiyorum ama .
  15. HouSH

MSI Ventus Linçleme (Normal Olmayan Durum)

Msi'ın en kötü modeli ventus diye biliyorum. Hatta 4070 lerde kronik sorunu var diye okumuştum. Bende ilk 4070ti ventus almıştım . Aşırı ısınıyordu 1 yıldan fazla kullanıp satmıştım
Geri