HouSH isimli üyenin son içerikleri

1. HouSH

Ürünler nereden tedarik ediliyor

Bireysel olarak oyle ama bunun ticaretini yapanlar icin çokta fark etmez . Gerekirse maliyete ekleyip zam yapıp satarlar .
  2. HouSH

Ürünler nereden tedarik ediliyor

Yurtdisi urun alımı iptal oldu derken?
  3. HouSH

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

Bu oldu gibi :P 1773731479 Bu arada hic beğenmedim. Karakterler ai ile üretilmiş klonlara benziyor .
  4. HouSH

Yardım RE REQUİEM YİNE OYUNDAN ATIYOR.

dün ne güzel oynayıp çıkmıştım. bugün işten geldim gireyim dedim aynı sorun yine başladı. öncesinde reframework dosyasını kurarak çözmüştüm. şimdi ne yapacagız?
  5. HouSH

27'' Monitörün Yanına 24'' Monitör Yakışır mı?

memnunum. şarz bitince kablo ile de kullanılıyor. https://www.akakce.com/soundbar/en-ucuz-throne-harmony-5wx2-chromatic-rgb-50mm-suruculu-premium-speaker-bluetooth-v5-3-type-c-cift-mod-fiyati,902233477.html
  6. HouSH

Neden her önüne gelen influencer olmaya çalışıyor

para kazanıyorsa iş olarak görülür. Sonuçta para karşılığı vakit ayırmış oluyorsun .
  7. HouSH

Neden her önüne gelen influencer olmaya çalışıyor

kolay para + kendi işinin patronu olmak.
  8. HouSH

Ram uzmanları bakabilir mi?

aynı ramlar bendede var. 7700x ile kullanıyorum. sıkıntı olmuyor. geç açılma olayı biostan bi ayardan kaynaklı. oradan düzeliyor .
  9. HouSH

🔥İndirim HP Omen Max (5070Ti / H 350 / 32 / 1 / HD) | 88 bin TL (9 taksit)

Bu arada amd crimson desert veriyordu amd işlemcili laptoplara bi bakın derim .
  10. HouSH

Yardım ACER ASPİRE 5 2.el laptop alınır mı?

Acer spire 5 16gb ram i5 11.nesil islemci 500gb ssd Mx450 ekran karti var . 2023 de almış. Kutu ve faturasi var Satıcı 13500 diyor . Alınır mi ?
  11. HouSH

Resident Evil Kodumu Nasıl Alırım?

faturanın görüntüsünü iste firmadan. 2 hafta sürmez. seni kandırmışlar.
  12. HouSH

Hikaye tabanlı oyun önerisi

1in devamı şeklinde.
  13. HouSH

Hikaye tabanlı oyun önerisi

kcd1 ve 2 . clair obscur . resident evil serisi alan wake serisi silent hill 2 ve f
Geri