HouSH isimli üyenin son içerikleri

1. HouSH

Öneri En İyi Anime İzleme Siteleri

evt :P
  2. HouSH

Openanime de reklam görmedim. Eminmisin
  3. HouSH

Openanime ve tranime kullanıyorum.
  4. HouSH

🔥İndirim ASRock Radeon RX 9070 XT 34.674 TL 6 TAKSİT AMAZON SATICILI

zamanında vatan indirmlerinde olan fiyata benzer. alıcı olan varsa düşünmesimn.
  5. HouSH

5G test sonuçlarınız nasıl ? (Anketli)

K.maraş da çalıştığım yerde tam çekmiyor. çarşıda test ettim 700 mbps indirme hızı gördüm. internetlerimiz gg . aylık 50gb paketim yetmeyecek gibi :D
  6. HouSH

Yardım Sarı siteden laptop satıcam yardımcı olur musunuz?

nasıl denk gelionuz böylelerine anlamıyorum valla. bir kez ekran kartı sattım. 24k ya adam parayı önden gönderdi sonrada kargo ile gönderdim. geçen de laptop aldım önden parayı gönderdim kargo ile bana yolladı. :D ya da ben şanslı olanım
  7. HouSH

Turkcell tarifenin 5 katını ücretsiz internet veriyor

200 ALDIK AMA uygulamada görünmedi henüz
  8. HouSH

Çözüldü✓ 9070xt gölge sorunu, hangi sürüm indirilmeli?

gow da böyle . sadece 9070xt ye özel. ben böyle oynayıp bitirdim. ragnorak da ise bu sorun yok. internette çözümleri vardı denemedim. dene şansını istersen
  9. HouSH

Hadi herkes Duvar kağıtlarını paylaşsın

Telefon oluyor mu
  10. HouSH

Öneri Kaliteli 850watt PSU Önerisi

benim kasa masanın üstünde. cw olsa duyardım. cw olan tek şeyim 9070xt nitro ekran kartı :( o da çogunda var zaten. önceden 4070ti kullanırken kasadan sıfır ses çıkıyordu.
  11. HouSH

cw yok. sesini bile duymuyorum.
  12. HouSH

kendim 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim. sessiz de çalışıyor . tavsiye ederim. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mpg-a850g-850-w-fiyati,233906281.html
  13. HouSH

Ürünler nereden tedarik ediliyor

Bireysel olarak oyle ama bunun ticaretini yapanlar icin çokta fark etmez . Gerekirse maliyete ekleyip zam yapıp satarlar .
Geri