HouSH isimli üyenin son içerikleri

1. HouSH

Öneri 70k bütçe laptop önerisi

hp omen var bu bütçelerde . onun dışında başka yok .
  2. HouSH

Bu amd işlemcili. Intel tercih ediliyor benim bildiğim laptoplarda .
  3. HouSH

şunu alsn ozmn. ram 16 gb ama ...
  4. HouSH

Steam aileme katılabilecek birileri var mı

Bende sekiro var . Yeterlimiyim acaba
  5. HouSH

20 bine 32 gb ram önerisi

Şu ram fiyatlarini görünce halen şaşırıyorum. Bu paraya ikinci el laptopp alınır yaaa. :(
  6. HouSH

Epic Games'ten oyun tercihi yardımı ?

TLOU DA iyidir. ama paylaşımlı hesap da alabiilirsin. hikayesi çok uzun değil.
  7. HouSH

Epic Games'ten oyun tercihi yardımı ?

Rdr2 ye 3 kere başladım. Hepsinde 2 saat oynayıp bıraktım. Oyun grafikleri felan herseyiyle şahane ama yavaşlık hissi beni sıkıyor. Türkiye de yaşıyoruz. Bu kadar yavaş oynanan oyuna dayanamıyorum. Gow oynamadiysan onu al . O da iyidir.
  8. HouSH

Yılbaşı akşamı tek girmek

en sevdiğim.
  9. HouSH

🔥İndirim Nzxt H7 Flow Beyaz Kasa 4400₺!

güzel halen kullanıyorum. siyahı var bendede
  10. HouSH

Last Of Us tarzı oyun önerisi

herkesin korku eşiği farklı oldugu için ne desem bilemedim. Cogu korku oyununu oynamis biri olarak halen bazıları beni germeyi başarıyor.
  11. HouSH

İkinci el ram alınır mı?

Gskill'in ramını 2 senedir kullanıyorum. Sıkıntısız. Merak ettim neden oyle dedin
  12. HouSH

Bu arada korku oyunu seviyorsan . Until dawn ve silent hill 2 remake ve Silent hill f Tam senlik oyunlar .
  13. HouSH

Bu yılın goty oyununu oynamadiysan onu oyna. Hikaye- müzik- atmosfer - efso. Tam bir sanat eseri . Oynanış herkese hitap etmiyor tabi .
  14. HouSH

Bari en son çıkanını önerseydin. Sam2 ne . Zaten hepsi de aynısı. En son cikani oynayıp seriyi kapatırdı.
  15. HouSH

metro exodus tam aradğın bence. sadece hikayeye göre ilerliyorsun ve kıyamet sonrası dünya.
Geri