HouSH isimli üyenin son içerikleri

1. HouSH

🔥İndirim Amazon Prime Alışveriş Festivali !

Şu monitör nasıl ? Fhd 480hz . 4k 240hz işlevi varmış. Tek sıkıntı 31inch . 2 monitör kullanıyorum. Fps oyunları için 360 hz . Ve normal oyunlar için 2k . 4k ya geçmek gibi bi plan da var aklımda . Bunu alıp 2 monitörü satsam. Mallık mı yapmış olurum ...
  2. HouSH

Yurtdışına Nasıl Adım Atabilirim?

Ülke sınırına git ve adımını at. Duvar varsa taş fırlat.
  3. HouSH

Witcher 3 Remastered DLSS & Frame Gen Ghostıng

şuan witcher 3 baya bozuk amd nvdia farketmeksizin. oynamak için biraz beklemek gerek gibi geliyor. iyileştirmeler olucaktır ileride.
  4. HouSH

Sistemim Güçlü Olmasına Rağmen Valorantda Düşük FPS

son güncelleme ile fps biraz düştü. 600'ü geçmiyor ise fps kısılatmışda olabilirsin.
  5. HouSH

Masaüstü Setup Geliştirmesi

İkili tutucuyu duvara monte edip monitörleri üst üste koyma şansın varmı ? Bunlarla uğraşmayp yeni masa da temin edebilirsin. Yeni masa için 2 monitör ve kasanın ne kadar yer kaplayacaklar hesaplamasını yapıp öyle al. Kullandığın masaya bakmak olmayan klostrofobimi tetikliyor 🤣🤣
  6. HouSH

Masaüstü Setup Geliştirmesi

Kasa için masanın yanına masa ile aynı boyda sehpa gibi birey olabilir . Sonra ikili tutucu alıp masayı sadece monitörlere ayırabilirsin. Kasayı yere koy diyecem de setup için iyi durmaz . Ya masayı değiş ya da dediğimi yap
  7. HouSH

🔥İndirim Steam Sonbahar İndirimleri 2026

İndirimlerden final fantasy 7 rebirth ve kcd2 aldim . Ikiside 100 saat gomecegin oyunlar . Bitirene kadar yeni yil gelir 🤣🤣🤣
  8. HouSH

Japon rpgnin gelismis hali savaş sistemi var . Hack and slash benzeri . Almadan önce combati icin videosunu izle begenirsen Hikayesi , grafikleri cok iyi zaten . Oneririm .
  9. HouSH

seneye diğer oyunda çıkar alın indirimdeyken. https://store.steampowered.com/app/1462040/FINAL_FANTASY_VII_REMAKE_INTERGRADE/ https://store.steampowered.com/app/2909400/FINAL_FANTASY_VII_REBIRTH/
  10. HouSH

🔥İndirim Vatan - Teknosa - Mediamarkt Çok Ucuz Kılıf ve Kablo Ana Konusu

17pro kılıf baktım ve yoohmına dedim . 3k nedir api.
  11. HouSH

W11 26h2 Geçilir mi? Kullanan Bildirebilir mi Sorunlarını ?

7.7 gb ram kullanımı da varmış galiba . Videoda o dikkatimi çekti
  12. HouSH

W11 26h2 Geçilir mi? Kullanan Bildirebilir mi Sorunlarını ?

Valla dün bana da geldi bildirimi . Kararsız kaldım. Videoyu izleyelim ozmn
  13. HouSH

Dostlar Sarıcak ve Sürükleyici Kitap Önerisi ?

Web romanı okursan gizemlerin efendisi tavsiye ederim . Dünyası ve hikayesi çok iyidir .
  14. HouSH

Yardım Gta V Drop Sorunum Var Yardım Edermisiniz 🙏🙏

Gta5 e yeni girdiğinde vram atama sıkıntısı var . Eğer ayarlamadıysan onu yap. Bana öyle olmuştu.
  15. HouSH

Tlou İzlenir mi İzlenmez mi?

Çok iyi övdün dicektim taa ki son cümleye kadar. Serinin oyunu olmasa git izle derim de . Boşver . Direk oyunun gameplay videosunu izle daha iyi olur . Yada oyna. Bende joel var diye izliyordum. 2. Sezonda belli olay olunca bıraktım .
Geri