• howl
      howl, R7 9800x3d b650m-r kullanılır mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      6 790'a bir üst seri böyle bir kart da bakabilirsin. Hem bun daha fazla faz ve soğutma bloğu var. Asus Tuf B650M-E Bahsettiğim anakartın vrm testi...
    • howl
      howl, Sistem Toplayacağım Yardımcı Olur musunuz ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Şimdilik her oyunda değil ama ilerleyen zamanlarda oyunlar 32gb ister hale geleceklerdir. Ayrıca bu konuda fikir edinmen için şöyle bir video da var...
    • howl
      howl, Sistem Toplayacağım Yardımcı Olur musunuz ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      O zaman 7500F'li sistemi alabilirsiniz. Ben o fiyata en iyi ekran kartı açısından bakmıştım. 7500F'li sistem 1080p'de ve AM5 ile gelen DDR5 ile 5600X'e göre...
    • howl
      pce-i 5.0 gibi bir beklentiniz varsa x670 daha mantıklı tabi ki işlemcide sağlam işlemci yarı yolda bırakmaz r7 7700
    • howl
      Attığının sistemler arasında 5600X ve Rtx 4060Ti olanı bence daha mantıklı. O fiyatlara diğerleri 4060 verirken bu 4060Ti veriyor. Bu sistemi almayı...
    • howl
      howl, GPU'suz 25-35 bin Arası Sistem Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Overclock dünyasına girerim gibi. Ayrıca Asrocktan önce ben de Tuf B650M-E Wifi anakartını düşünüyordum ama bunu gördüm. Faz sayısı ve şimdiden pce-i 5.0...
    • howl
      howl, 4070Ti Süper li sistem uyumlu mu alınır mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Anakartın model numarasını Googleda aratın ve Asusun kendi sitesine gir. Sayfada destek kısmını bulun ve oraya girin. Orada ise sürücü ve hafıza desteği...
    • howl
      howl, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde GPU'suz 25-35 bin Arası Sistem Tavsiyesi başlıklı bir konu açtı.
      Öncelikler herkese merhaba, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve masaüstü sistem toplamak istiyorum. Uzun vadeli olsun, oyun oynamak olsun (hemen...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,624
Üyeler
165,213
Son üye