hoxic isimli üyenin son içerikleri

1. H

Alt+Tab yapınca görüntü takılı kalıyor

ek olarak discordda yayın açtığımda ekranımı izleyen insanlarda her şey normal benim ekranımda donuyor.
  2. H

Alt+Tab yapınca görüntü takılı kalıyor

Merhaba arkadaşlar, Tek monitör kullanıyorum bilgisayarımda şöyle tuhaf bir sorun var: Alt+Tab ile uygulamalar arasında geçiş yaptığımda ekranda görüntü donmuş gibi kalıyor. Aslında pencere geçişi gerçekleşiyor (örneğin müzik çalmaya devam ediyor veya tıklama sesi geliyor), ama görüntü...
  3. H

spotify aile üyeliği farklı konumlarda olsak iptal olur mu?

Merhaba arkadaşlar Türkiye'den spotify satın alıp Almanya'daki yaşayanlara aile üyeliğini bağlasam spotify üyeliği iptal eder mi ? Daha önce deneyen olduysa deneyimlerini yazarsa çok sevinirim.
  4. H

YouTube tam ekranda izlerken bar çıkıyor

aynı sorun bende de var çözdünüz mü? 3-4 gündür böyle oldu
  5. H

kapı otomatiğini priz yapmak mümkün mü?

Binada kapı otomatiği zaten kullanılmıyor bende değerlendirmek için otomatik anahtarını söküp priz takmak istiyorum.
  6. H

Akülü tekerlekli sandalye önerisi

Merhaba arkadaşlar dedem için katlanabilir akülü tekerlekli sandalye araştırıyorum hangi marka ne kadar güvenilir bilmiyorum eğer bildiğiniz önerdiğiniz marka model varsa yazarsanız sevinirim. Aklımda olan markalar : Fulmaks 8002 Gold G500 Jetty JT-309 Fulmaks markasını almaya karar verdim ama...
  7. H

Yardım Mizar mz60 klavye ayarları yardımlaşma konusu

malesef hocam
  8. H

Instagram webde reels hiç açılmıyor açtığım an chrome çöküyor

reels izlemeye çalıştığımda chrome çöküyor helpp!
  9. H

CS'den Valorant'a scope hassasiyeti ayarlamak.

https://gamingsmart.com/mouse-sensitivity-converter/
  10. H

Elime bu mouse sığar mı?

https://www.eloshapes.com/ şu siteden istediğin mouseları karşılaştırabilirsin şuanki kullandığından memnunsan onun adını gir ve alacağın mouse un adını gir ve karşılaştır knkm
  11. H

Yardım Cs2 fps ler düzelir mi?

valorantın çıkışından daha beter çıktı
  12. H

Yardım Cs2 fps ler düzelir mi?

oyunun adam olmasına 6 ay var diye düşünüyorum valoranttan pay biçersek valorant 1 yıl falan sürdü
  13. H

monitör tavsiyesi yardımcı olurmusunuz

knk 31 inch 1080 p piksel sayarsın
  14. H

işlemci işlem halindeyken bilgisayardan cızırtı geliyor

muhtemelen ekran kartından coil whine sesi geliyordur
Geri