Bu tişörtlerin üçlüsünden almıştım, beyaz-siyah-gri şeklinde. Siyah ve beyazda sıkıntı yokken gri tişörtte dikiş hatası değil direkt dikiş eksiği vardı. Fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. Çok beklentiniz olmasın, böyle hatalı ürün gelme ihtimali de var. Ben giydikten sonra fark ettiğim için iade...
https://www.apple.com/tr-edu/store
Bu linkteki fotoğrafını attığım kısma tıklayıp iPad'i 128 GB olarak seçerseniz ve Apple Pencil Pro da eklerseniz sepete gidince kalemin fiyatının sepette düştüğünü göreceksiniz. Bunun için üniversite öğrencisi veya öğretim görevlisi olmanız gerektiğini...
Eğer üniversite ve benzeri eğitim amaçlarıyla alacaksanız illaki Apple Pencil da alacaksınızdır. Onun için de Apple Pencil USB-C ve 2. nesil olmak üzere iki seçeneğiniz var ve asıl gerekli özellikler manyetik şarj vb. gibi şeyler için 2. nesil tercih etmelisiniz ki bu da tabletin maliyetini 21...
Anker kaliteli bir marka olduğu için fazla araştırma yapmanıza gerek yok. Normal zamanlarda fiyatı kesinlikle 1000 TL üzerinde olan hatta birçok platformda 1500 TL fiyatlarında olan bir powerbank modeli bu. Powerbank'in iki çıkışı var, biri USB Type-A yani bildiğimiz PC'lerde de olan USB girişi...