HriBoula isimli üyenin son içerikleri

1. H

Kitap Okumak İstiyorum Öneriniz Var mı?

Kumarbazla başlayabilirsin bence ya ara sıra güldüğüm ara sıra hayatın gerçeklerine tanık olduğum bir kitaptı
  2. H

Yardım 500-600k Otomatik Araba Önerisi

Şuan öneriler üzerine opel corsa ve honda jazz bakıyorum araştırıyorum arada karşılaştırma yapıyorum duruma göre ablamın da istekleri doğrultusunda birine karar kılacağım saolun yorum için
  3. H

Kitap Okumak İstiyorum Öneriniz Var mı?

Dostoyevski sevgimden dolayı suç ve ceza diyorum okudum dersen karamazov kardeşler okuyabilirsin yok rus istemiyorum dersen kafka falan önerebilirim.
  4. H

Jazz'a biraz baktım ve cidden hani sorunsuzluk olarak gayet iyi ama tip ve boyut olarak düşündürdü biraz büyük olduğu için parkta falan sıkıntı çıkarır mı acaba diye düşünüyorum onun dışı bana da gayet alınabilir geldi hocam sağolun cevap için.
  5. H

Sorayım aracı ve biraz da yakın konumdakine falan bakayım hocam sağolun Ona da bakacağım hocam mesele ablama beğendirebilmek sağolun zamanınız için
  6. H

Ablama yakın zamanda işe başlayacağı için araba alacağım. Dediğim gibi 500 600klık bir bütçe var. Otomatik olmasını istiyor. Uzun sürede çok sorun çıkarmasın istiyorum. Nissan micra ilanları atıyor bana incelemem için 2003 model falan kronikleri falan var mıdır veya aynı bütçeye ne önerebilirsiniz.
Geri