HSA.FB.SK isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yardım Mosfet Soğutucu Nedir? (detaylı sorular içerikte)

Sorunun uzun hali: Mosfet nedir, mosfet soğutucu nedir? Mosfet soğutucu, hangi durumlarda, hangi amaçlarla, kimler tarafından kullanılmalıdır, kimler kullanmamalıdır? Faydaları nelerdir? (kullanımı ekran kartı, işlemci, ram, ssd ve benzeri ekipmanların sıcaklıklarını etkiler mi?) Hangi...
  2. H

DDR4 tabanlı Gigabyte AB350M Gaming 3 anakart ile sistem topluyorum. Yardım :)

Ekran kartında AMD veya NVIDIA tercihi, sistem performansını nasıl etkiler? İşlemcinin AMD olması, AMD ekran kartı tercihini daha makul kılar mı?
  3. H

Bütçeyi aşağı çekersek, mesela ekran kartından kısarsak ne olur? 6 GB makul bir ekran kartı tavsiyesi alabilir miyim? Anakartı satmak benim için zor şuan, bu anakarta kurmam lazım.
  4. H

15.000 TL demem gerekiyordu, yanlış değer yazmışım.
  5. H

Bütçe 1500, belirtmiştim. Teşekkürler, markayı değiştireceğiz PSU'da.
  6. H

Anakart: Gigabyte AB350M Gaming 3 (DDR4 tabanlı). Anakartım sabit, daha önceden alınmıştı. İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X. Ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC 8 GB GDDR6. SSD: Leven JS600 - 512 GB. RAM: Corsair Vengeance LPX 1x16. Güç kaynağı: Platoon PL 9267 - 800W. Kasa: Everest...
Geri