hsbayat125 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Hazır Sistem Fiyatları Hakkında Yardımınız Lazım

bende o civarlarda sistem arıyodum sonra hazır sistemden vazgeçip 77k civarına 9070xt 7800x3d sistem kurdum hem psu çok sağlam oldu hem ucuz oldu ilerde de 16 ram takviyesi daha yapacağım miş
  2. H

Sistem Parçalar Uyumlu Mu ?

2k da kullanacaksan 9700x de gayet olur herheangi bir oyunda geri kalmaz
  3. H

işlemciden kısmana gerek yok sıvı soğutma yerine çift kule sağlam bi hava soğutmayı 1.5k ya alabilirsin o psu senin siteme yeter hatta fazla ama pahalı indirim kovalayabilirsin aynısını geçen hafta 4.6kya aldım kasa yine pahalı ordan da bir tık kesersen bu dediklerimden 8 9k kar etmiş oluyorsun...
  4. H

sistem kötü değil ama çok pahalı aynı performansı daha dengeli parçalarla da alabilirsin
  5. H

Enermax 360mm Liqmaxflo İçin Kasa Önerisi.

psusuz versiyonu var mı bu kasanın
  6. H

F/P Kasa Önerisi Bütçe 4 Bin TL

https://www.hepsiburada.com/dark-guardian-pro-4x12cm-argb-led-fanli-usb3-0-tempered-glass-atx-panoramik-akvaryum-oyuncu-kasasi-yeni-dkchgrpro-p-HBV00000QCN0O?ftid=1e67k4h4mkavs30e&url_src=ios-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=i...
  7. H

Akvaryum Kasa Önerisi

Maks 3 3.5k civarlarına akvaryum kasa önerisi arıyorum bu civarlara akvaryum değil ama çok iyi kasa dediğini kasalar varsa da önerilerinizi alabilirim
  8. H

Xpg Core Reactor Iı ve 850w 80+ Gold 4689tl

msi b tier ve fanları çok sesli diyorlardı rajintekte de fan sesi problemi yaşayanlar varmış o yüzden böyle bir karar kıldım ama bilindik bir marka sorun olacağını sanmıyorum
  9. H

evet ama çok kısılmamış gibi duruyor hala A tier diye geçiyo
  10. H

az önce kendi sistemime aldım hocam ben de gayet iyi psu gibi duruyor göreceğiz
  11. H

Çözüldü✓ Asus Prıme B850m-K Vs Colorful Battle-Ax B650m-Plus Wifi V15

colorful aldım ben de fiyat olarak avantajlı geldi teşekkürler yardımınız için
  12. H

spl psu tier list ve nebi akgün psu tier listte A tier gözüküyor
  13. H

hocam yanlışınız var gibi colorfulda m2 soğutucusu yokken asusta var ayrıca asusta da mosfet soğutucusu var modelleri karıştırıyor olabilir misiniz
  14. H

İncehesap Gece İndiriminde bu iki anakart indirime giriyor. 7800x3D işlemcim var. Hangisini önerirsiniz?
Geri