Hocam şimdi dediğim gibi hakim değilim meseleye ama Samsung'a bakıyorum birde dönüp Apple'a ve Apple cidden anlamsız geliyor bana fiyat performans olarak. Kaçırdığım bir nokta varsa Apple şu yüzden alınır dediğiniz bir taraf değerlendirelim yine.
s12+ ı ciddi şekilde değerlendirmeye aldım ben o zaman yakın zamanda çıkacağından habersizdim
1787234920
dediğim gibi hocam s11 küçük bence boyut olarak, s11 ultraya gelince de çok büyük o yüzden s11 serisine hiç yakın değiliz
Arkadaşlar merhaba kardeşime hediye tablet alacağım fakat bu konuda çok bilgi sahibi değilim. 11 inç olsun istemiyorum o yüzden samsung tab s11 devre dışı kalıyor. S11 ultrada çok büyük. Aslında Samsung Tab s10+ almaya karar vermiştim fakat bugün baktığımda düzgün satıcılarda yok olmuş resmen...
Haklısın hocam arkadaşta yanlış şeyler söylemiyor özünde ama ifade etme konusunda başta bazı hataları olmuş, onları da kabul etmek istemiyor anladığım kadarıyla
Arkadaşlar kusura bakmayın ama boşa tartışıyorsunuz. Sıvı soğutma sistemi sıvıları özünde yalıtkan kabul edilir ancak anakartın üzerine döküldüğünde yine de problem yaratmaz demek değildir bu. Kasa içerisindeki iletken toz zerreleri dahi bozulmalara sebep olabilir. Isı ve elektrik iletimi...
Merhaba, konuştuğunuz masanın aynısı bende var ve nb f-80 in kenardan sıkıştırma aparatı alt demirin üstüne denk geliyor fakat sıkıştırma aparatının yarı kalınlığında yaklaşık demirler. Ancak düzgün sıkıldığında bir problem yaşatmıyor.
Hocam bende de akşam 7 gibi geldiler bizden sonra kuruluma gideceğimiz birkaç yer daha var ancak onda bitiririz bugün falan dediler. Onu nextstarın servis bölümünden ilçendeki servisin numarasını ararsan yardımcı olurlar sanırım ben satın almadan önce arayıp duvar kurulum ücreti nedir kurulum...
https://www.koctas.com.tr/sarsam-sabit-tv-aski-aparati-s-4075-40-75-inc/p/1000304400?srsltid=AfmBOooO5FUQ6DPloJ5WH7z_nxK88e9LTym6A84GvWtJLpgcbHq8iplWnXw
Şeklen buna benzeyen bir aparat getirdi servis ama markasını hatırlamıyorum.