hscan isimli üyenin son içerikleri

1. H

Bu sistem alınır mı?

evet ama bu anakart ile sistem topladığımda bu fiyatı aşıyor
  2. H

Bu sistem alınır mı?

bu kartı ekleyeceğim
  3. H

Bu sistem alınır mı?

anakartı değiştirecem zaten B760 kullanacağım
  4. H

Bu sistem alınır mı?

anladım teşekkür ederim
  5. H

Bu sistem alınır mı?

işlemci ve ekran kartı aynı değil mi fps ve yüksek grafikler de bu değerler hoşuma gitti
  6. H

Bu sistem alınır mı?

ben bu zamana kadar hiç bilgisayar toplamadım montajını yapamam sanırım sadece laptop kullandım bu fiyata daha iyisini toplayamam bence
  7. H

Bu sistem alınır mı?

genel olarak işlemci de mi sorun var ve hangi soğutucuyu önerirsiniz 1759234112 [H3 id='URLhttpswww.incehesap.comsegotepSegotepURL+be+cool+sv+ilmeci+soutucu+yapsamzelletirme+de+var+bu+daha+iyi+olur+mu+anakart+da+deitirecem']Segotep be cool sıvı işlmeci soğutucu yapsam(özelleştirme de var) bu...
  8. H

Bu sistem alınır mı?

https://www.incehesap.com/omega-blaze-tavsiye-sistem-fiyati-83552/ son araştırmam eğer tavsiye ederseniz bu sistemi alacağım anakart hakkında bilgim yok ve özelleştirmem gereken bileşen varsa önerebilirsiniz amacım sadece RENDER odaklı amd işlemcili sistem kullanmayacağım ya da daha iyi bir...
  9. H

60k bandına PC önerisi

render ve mühendislik işlerinde kullanılacak bu işler için 6 çekirdekli amd işlemcileri olmaz, tamam tek çekirdek performansı çok iyi ama bu gibi programlar da çok çekirdek daha çok gerekli bu yüzden intel işlemci alması daha mantıklı
  10. H

5060 Ti ile hazır sistem önerisi

site de 43k ya rtx 5070 ve i5 14600kf vardı
  11. H

MAX 60.000 TL sistem tavsiye(3D yazılımlar için)

ekran kartı 5070 olmasa da olur 5060ti yeterli benim için
  12. H

MAX 60.000 TL sistem tavsiye(3D yazılımlar için)

3D yazılımlar (Blender, Zbrush, Substance Painter, 3D Coat) gibi yazılımlar için kullanılacaktır. İşlemci: Intel Ultra 5 245K, KF ( AMD nin tek çekirdek performansı çok iyi ama bütçeme göre çekirde sayısı az olduğu için Intel işlemci kullanacağım. Çekirdek sayısının biraz fazla olması gerekiyor...
Geri