Abi bende ısınma gibi bi problem yok, laptop açıldığında okuma 7000 lerde ama yazma 2000 lerde kalıyor ne yaparsam yapiyim düzəltemedim kusura bakma geç geri dönüş yaptim
Abi bende de aynı sorun var. lenovo legion 5. okuma hizı 7100+ ama yazma 2400 ler geziyor. sahte olma ihtimali de yok. Bana da yardım edermisin çözdüysen?
1759288638
Bende de sicaklik max 50-52 olur. Trim açık AHCİİ enabled. Bana bi el atsaba hocam
Laptop, lenovo legion 5 16irx9 model. Crystal disk info da 50 dərəcələrdə idi ssd. Normal günler de de ısınan bir laptop değil. Battlefield gibi oyunlarda 2k ultra da cpu max 80 görür. Ekran kartı isə 70 i geçmez.
anlıyorum da sıcaklık gayet iyi bence. YouTube da falab hep 6000+ üst bir model de neden böyle olsun anlayamıyorum. Yazma idare ederde neden 6000 lere cikmiyor
Selamlar. Bende böyle bir sorun var. Normalde yazma hızı 6000+ olması gerekirken bende 2400 oluyor bu neden oluyor? Her yolu denedim bir sey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Türkiyeden almayacağım kardeşim. Azerbaycandan alacağım da Türkiyede varmı bilemiyorum. Olur ama bence baya bilindik modeller. Bizde 3000 manat=60 bin tl civarıdır sizde muhtemelen 50-60 arası olur bizden ucuz olur
Azerbaycanda yaşıyıram da. Büdcəm ümumi 2000-3000 manat arası dəyişir. O da 40bin -60 bin Tl yapar. Ben hem iş hem oyun ama esasen iş amaçlı düşünüyorum da. İntelde son zamanlar ister 14 ister yeni çıkan ultra islemciler çok kötü diyor her kes. O yüzden Amd tarafına azıcık yöneldim de en iyi iş...