Hsnkymk isimli üyenin son içerikleri

1. H

❌İndirim Bitti! LEGO ® Speed Champions 444,71₺

hocam 1200 nerdeyse fiyat
  2. H

Mini mönitör önerisi!!

Tabbletlerde böyle bir şey yapmam mümkün mü?
  3. H

Mini mönitör önerisi!!

Merhabalar, Laptop kullanıcısıyım, ekranın yanına küçük şöyle oyun oyanrken müzik, youtube video gibi takılabilebileceğim küçük bir mönitör (telefon büyüklüğü bile yeter) arayışındayım önerilerinizi bekliyorum. Not: Uygulama indirim telefonu ekran yapmaya çalıştım fakat internet hızından çok...
  4. H

Laptop Için 5-6K Ya Kadar Monitör Önerisi

https://www.soyluavm.com/quantum-gaming-magic-cwe15iar-i711800h-16gb-ram-512gb-ssd-rtx3050-156-freedos-gaming-notebook Hocalar laptop bu
  5. H

Laptop Için 5-6K Ya Kadar Monitör Önerisi

144 Hz Laptobum var güzel bir mönitör almak istiyorum genelde PUBG oynuyorum önerilerinize açığım. Teşekkür ederim
  6. H

Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi 3K Cicarı

valla beyler çok kararsız kaldım
  7. H

Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi 3K Cicarı

Arkadaşlar kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum önerisi olan varsa önerilere açığım;
  8. H

Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi 3-5 K arası

Arkadaşlar kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum aşağıdaki seçenekleri buldum üstüne önerisi olan varsa önerilere açığım; https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-nova-3p-wireless-pc-ps-mobil-uyumlu-kablosuz-gaming-kulaklik-siyah-ssh61686-p-948796047?boutiqueId=61&merchantId=107468...
  9. H

45 K Maks Üstüne 1 Lira Çıkamam, Önerilerinize Açığım.

45 K Maks Üstüne 1 Lira Çıkamam, Oyun Oynatıcak Üzmiyecek Laptop Önerilerinize Açığım.
  10. H

1.5 - 2 K arası Üzmeyecek kablosuz gaming kulkalık önerilerinze açığız......

1.5 - 2 K arası Üzmeyecek kablosuz gaming kulkalık önerilerinze açığız......
  11. H

1K YA KADAR ÜZMEYECEK KLAVYE PLEASE

Çok teşekkür ederim hocam
  12. H

13. H

Seçmem için yardımcı olur musunuz kafam çok karışıtı.

Agalar merhaba, 9-5 çalışıyorum işten sonra birz kafa dağıtmak için bir diz üstü bilgisayar almayı planlıyorum bütçem aslında 50-55 k arasında bir kaç model buldum bütçemi biraz aşıyor ama uzun zamanlı kullanmak için bütçeyi biraz arttırabilirim. Bulduğum opsiyonalr sırasıyla...
  14. H

Laptop sol usb çalışmama sorunu

kardeşim aynı problem bendede var banada kuzey çipi yandı dendi ,bi sıkıntı yok ama bende hiçbir port çalışmıyor , ssd takmak istiyorum ama flash takamadığım için windows kuramıyorum
  15. H

laptop usb çalışmama sorunu

Merhabalar Lenovo G-50 marka laptobumun usb portları çalışmıyordu bilgisayarcıya götürdüğümde kuzey çipinin yandığı söylendi , bunun tamiri mümkün mü daha önce başına gelen arkadaşlar varmı , SSD ye geçmek istiyorum ama flash takamadığım için windows kuramıyorum, flash takmadan windows kurabilir...
Geri