hsnztrk isimli üyenin son içerikleri

1. H

🔥İndirim Kioxia Exceria Pro 1 TB SSD 6.499 TL

Bitirdiler. Birileri çekip sonra pahalıdan satıyor belli.
  2. H

Klavye ve mouse önerisi2. elde olur

Giresunlu tayyipçim ekonomist olmadığın kesin. 1800'e bu isteklerin imkansıza yakın. 2800'e olsa bak olurdu. Bütçeyi biraz artırman lazım ya da teker teker al kötü mal alma. Önce mouse'ı al onu daha çok önemsiyorsun gibi.
  3. H

Shein indirimli ürünler

20 ocakta gümrüğe ulaşan ürünüm bugün geldi. İnsanlar özgürlükleri için mücadele etmeye karar verene kadar elveda arkadaşlar.
  4. H

🔥İndirim Asus ROG Xbox Ally - 31.350 TL

Ally Z1E mi demek istedin? Z1E'ler 18-20 arasına bulunabiliyor. Ally X'ini ise kimse o fiyatlara satmıyor. Ally X'ler sürekli 30 bin liralarda fiyatlandırılıyor.
  5. H

❌İndirim Bitti! 5li t-shirt 370 tl kaçırılmayacak fırsat

Bitmiş. Alanlar yorum yaparsa bir dahaki sefere daha hızlı oluruz. :)
  6. H

1499₺'ye NZXT Capsule Mini Kardioid Yayıncı Mikrofonu 🔥

Direkt ürünün ilanını kaldırmış sinerji. :D
  7. H

🔥İndirim Temu kupon alma yöntemi

Temu'nun yerel deposu var. Aynı Hepsiburada, N11, Trendyol, Pazarama gibi pazar yeri satıcılarına sahip. İnsanlar da konuda bunu konuşuyor. İlk mesajı okuyun anlarsınız.
  8. H

Shein indirimli ürünler

9. H

Shein indirimli ürünler

Benim de 20 ocakta varış havalimanına varan ürünüm daha geçmedi. Böyle olma ihtimalini düşünerek 60 liralık bir ürün almıştım ama 10-11 günde de geçsin bir zahmet be birader.
  10. H

Shein indirimli ürünler

12 ocakta aldığım sipariş bugün aras tarafından teslim edilecek diye mesaj geldi. Bir de 14 ocakta almıştım o da varış havalimanına vardı diye gözüküyor. 8in1 hub almıştım kart okuyucu, usb vs.
  11. H

I5 12400F RTX 5070'i Besler mi?

Fiyatlar daha da artmadan al geç dar boğaz olur ama bir şekilde çözersin. Sonra cpu güncellemesi yapılır. Beğendiğin bir 5070'i uyguna düşürürsen al geç çok düşünme.
  12. H

❌İndirim Bitti! LG OLED48C54LA 48 inç 121 cm 4K OLED TV 41.399 TL

Depoda kuş boku ne alaka. A101 önünde içeri götürülmeyi bekleyen tuvalet kağıdı mı bu birader dışarda bıraktınız. İyi yapmışsın hocam. Kurulum ücreti monitör diyedir herhalde hocam, fiyatı ne kadarmış?
  13. H

❌İndirim Bitti! LG OLED48C54LA 48 inç 121 cm 4K OLED TV 41.399 TL

36 bin liraya satıyorlarsa çok iyi fiyatmış. İlk başta tv sandım, monitörmüş :)
  14. H

RTX 5080'den RTX 5090'a geçilir mi?

Sırf oyun oynamak için 5080'den 5090'a geçilmez. Gereksiz bir yatırım olur. Çok paranız varsa alın tabii ama o zaman da kafamda şu beliriyor "çok parası olan biri %90'ının fırsat kovaladığı bir forumda sizce geçilir mi diye sorarak neden vakit kaybetsin ki, çoktan gider alırdı" diye düşünürüm...
Geri