Giresunlu tayyipçim ekonomist olmadığın kesin. 1800'e bu isteklerin imkansıza yakın. 2800'e olsa bak olurdu. Bütçeyi biraz artırman lazım ya da teker teker al kötü mal alma. Önce mouse'ı al onu daha çok önemsiyorsun gibi.
Ally Z1E mi demek istedin? Z1E'ler 18-20 arasına bulunabiliyor. Ally X'ini ise kimse o fiyatlara satmıyor. Ally X'ler sürekli 30 bin liralarda fiyatlandırılıyor.
Temu'nun yerel deposu var. Aynı Hepsiburada, N11, Trendyol, Pazarama gibi pazar yeri satıcılarına sahip. İnsanlar da konuda bunu konuşuyor. İlk mesajı okuyun anlarsınız.
Benim de 20 ocakta varış havalimanına varan ürünüm daha geçmedi. Böyle olma ihtimalini düşünerek 60 liralık bir ürün almıştım ama 10-11 günde de geçsin bir zahmet be birader.
12 ocakta aldığım sipariş bugün aras tarafından teslim edilecek diye mesaj geldi. Bir de 14 ocakta almıştım o da varış havalimanına vardı diye gözüküyor. 8in1 hub almıştım kart okuyucu, usb vs.
Fiyatlar daha da artmadan al geç dar boğaz olur ama bir şekilde çözersin. Sonra cpu güncellemesi yapılır. Beğendiğin bir 5070'i uyguna düşürürsen al geç çok düşünme.
Depoda kuş boku ne alaka. A101 önünde içeri götürülmeyi bekleyen tuvalet kağıdı mı bu birader dışarda bıraktınız. İyi yapmışsın hocam. Kurulum ücreti monitör diyedir herhalde hocam, fiyatı ne kadarmış?
Sırf oyun oynamak için 5080'den 5090'a geçilmez. Gereksiz bir yatırım olur. Çok paranız varsa alın tabii ama o zaman da kafamda şu beliriyor "çok parası olan biri %90'ının fırsat kovaladığı bir forumda sizce geçilir mi diye sorarak neden vakit kaybetsin ki, çoktan gider alırdı" diye düşünürüm...