Ben olsam Rog Azoth'a giderdim. Taksit yok ama burdan daha ucuz. HB'de ki Beta Plus zaten gaming gen tr
https://www.gaming.gen.tr/urun/445042/asus-rog-azoth-75-nx-snow-switch-rgb-kablosuz-hotswap-turkce-beyaz-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce
Başlıktaki fiyata (20786 tl) her türlü alınır. Bu fiyatlara 3-4 ay evvel 16gb 5060ti'lar vardı onlar da zamlandı. 28'lere doğru çıktılar. Saf güç olarak 16gb 5060ti'den bir tık daha güçlü oldukları düşünüldüğünde, ekran kartlarına zam geldiği ve geleceği düşünüldüğünde ihtiyaç varsa alınabilir...
Giresunlu tayyipçim ekonomist olmadığın kesin. 1800'e bu isteklerin imkansıza yakın. 2800'e olsa bak olurdu. Bütçeyi biraz artırman lazım ya da teker teker al kötü mal alma. Önce mouse'ı al onu daha çok önemsiyorsun gibi.
Ally Z1E mi demek istedin? Z1E'ler 18-20 arasına bulunabiliyor. Ally X'ini ise kimse o fiyatlara satmıyor. Ally X'ler sürekli 30 bin liralarda fiyatlandırılıyor.
Temu'nun yerel deposu var. Aynı Hepsiburada, N11, Trendyol, Pazarama gibi pazar yeri satıcılarına sahip. İnsanlar da konuda bunu konuşuyor. İlk mesajı okuyun anlarsınız.
Benim de 20 ocakta varış havalimanına varan ürünüm daha geçmedi. Böyle olma ihtimalini düşünerek 60 liralık bir ürün almıştım ama 10-11 günde de geçsin bir zahmet be birader.