hsnztrk isimli üyenin son içerikleri

1. H

🔥İndirim Teknosa Çok Ucuza Ürünler

10 bin liraya v8 alınmaz. v10'dan aşağısını almamak en iyisi.
  2. H

ASUS ROG Xbox Ally 32299 TL

Örnek doğru bir örnek değil. Steam Deck’in içindeki apu da amd’den alınma bir apu zen 2, lenovo’da ki de amd’den alınma bir apu z2 extreme. Z2 extreme son derece güçlü bir apu iken zen2 artık demode kalıyor. Zaten aralarında 2 katı fiyat olmasının sebebi de bu. F/P olarak handheld’de sadece...
  3. H

Legion go 2 1400 dolar ondan nasıl iyi olsun. Legion go 2'de de oled ekran var ve aşırı güçlü bir cihaz. Steam deck onun yanına yaklaşamaz saf güç olarak.
  4. H

Nintendo’nun emulatörleri baskılamasından sonra da Steam Deck’te emu’lar güzel çalışıyor mu? Çok ciddi fps dropları vs olmuyor mu? Steam Deck Oled’in en güzel yanı ekranı, batarya süresi ve steamos konforu ama 2026’da apu gücü çok zayıf. Biraz indirime girmesi lazım artık da gireceğini sanmam.
  5. H

Shein indirimli ürünler

3 tane üyeliği aynı telefon numarası ile açtım. 2.’de hiç laf etmedi. 3’yü açtığımda bu numara kullanılıyor dedi ama yine de üyelik açıldı. Kupon da tanımlandı. Bugün son alışverişi yaptım. 65 lira mı ne ödedim. Geçerse benimdir, geçmezse yapacak bir şey yok. 🙂
  6. H

Shein indirimli ürünler

Doğum günlerinde toplu fotoğraf çekmek için net alınır. Bir tane üyelik açayım da direk alayım bunu :)
  7. H

CS DE TAKIMDAKİ ADAM HİLE GELDİ

Aldığın xp hariç her şey geri gelecek.
  8. H

CS DE TAKIMDAKİ ADAM HİLE GELDİ

Hayır yemezsin. Hile olduğunu bildiğin kişilerle oyuna girme. Random geldiyse sorun olmaz. Benzerini yaşadım 20 saat sonra düzeldi.
  9. H

üyelik girişi yap belki düzelir.
  10. H

Rtx 2060 ti almayı düşünüyorum rakip ekran kartı nedir

7500'e 3060 satmıştım 2 ay önce. 8'e falan bulunur. 3060 almaya çalış.
  11. H

❌İndirim Bitti! Playstation 5 Slim Oyun Konsolu Bilkom Garantili 27.000TL(6 AY TAKSİT)

Güzel fiyat. Geçen seferden 300 lira daha ucuz.
  12. H

🔥İndirim Fenerbahçe Adidas 2025/26 Forma 2350₺ (Trendyol Plus)

Oo espri. Hesap makinesi olmadan yaşını hesaplayamayanlar bir zahmet espri yapmaya kalkmasın. Ayrıca admin veya mod belli ki gs’li. “Sahte forma” muhabbeti ile sataşma yapana uyarı falan yok. Sıfır adalet. 1 tanesi bile mi adil olmaz kardeşim ya. 600 lira + sucuk ekmek verelim adil olun biraz.
  13. H

🔥İndirim Fenerbahçe Adidas 2025/26 Forma 2350₺ (Trendyol Plus)

Apırsanız da, köpürseniz de, kudursanız da, ağlasanız da Fenerbahçe’nin 28 tane şampiyonluğu var, kupaları da müzesinde. İstediğin gibi ağlayıp, oturup günlüğüne yazabilirsin. Fenerbahçe başlıklarına Fenerbahçelilerden önce damlıyor, bizden daha çok takip ediyorsunuz. Gs ile ilgili başlık...
  14. H

Steam Kış İndirimleri Oyun Önerisi

Last of Us Part I veya Silent Hill 2
  15. H

Öneri Monitörümü nasıl zevkle parçalayabilirim?

Fotoğrafı çektikten belli bir süre sonra ekran tamamiyle gitti demiş. Haliyle simsiyah halde kullanılamaz durumda diye anladım. Senin adına üzüldüm kardeşim. Olay anlattığın gibiyse sinir bozucu. Canın nasıl istiyorsa öyle parçala. :)
Geri