Underwolt yapmayı düşünüyorum. Rtx3060ti ve AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor işlemcisine sahibim. Önerdiğiniz değerler varmı? Veya yapmaya gerek varmı?
Bedrock oynuyorum. Hile vesaire açıldığında başarım birdaha o sunucuda kazanılamıyor biliyorsunuz. Yani hile filan kullanmadım ama birden böyle bir başarım geldi. Daha end e bile gitmemiştim. Bu başarımı nasıl kazandığım hakkında bir fikri olan varmı?
"Windows.old klasörü sadece belirli bir süre boyunca saklanır (genellikle 10 gün) ve eğer çok fazla yer kaplıyorsa sistem tarafından otomatik olarak silinebilir" miş. 10 gün geçmedi ama çok yer mi kaplıyordu acaba
dünyayı ben oluşturmuştum. minecraft worlds klasörünün içinde hiçbir şey yok, silinen uygulamaları geri getirme programları deneyip geri getirmeyede çalıştım ama maalesef hiçbir sonuç alamadım. yinede verdiğin bilgi için teşekkür ederim.
Arkadaşlar pc ye dosyalarımı sakla seçeneğini kullanarak yarım format gibi bir şey attım. Minecraftta(Bedrock) arkadaşımla sunucumuz vardı. Oyunlar vesaire formattan dolayı silindi ama dosyalarım duruyor. Neyse minecrafta tekrar girdiğimde sunucularım kısmı tamamen boştu. Minecraft hesabım var...