Donanım arsivi sistem olarak aldığım bilgisayar bios ayar sıfırlanmasından sonra ram MHz vb. Overclock ayarları dışında ayarlarlamalar yapıldıktan sonra bilgisayar açıldı tekrar kapatınca açmaya çalışınca böyle oldu ekran gelmeden sürekli restart atıyor...
Donanım arsivi sistem olarak aldığım bilgisayar bios ayar sıfırlanmasından sonra ram MHz vb. Overclock ayarları dışında ayarlarlamalar yapıldıktan sonra bilgisayar açıldı tekrar kapatınca açmaya çalışınca böyle oldu sürekli tekrarlanıyor...
Arkadaşlar yeni çıkan flexy donanım arşivi sistemi satın aldım ve bir süre şuanki monitörümle kullanacağım ve şuanki monitörüm VGA girişli HDMI to VGA dönüştürücü almam gerekiyormuş ve bütün dönüştürücüler olmuyormuş galiba aktif analog dijital dönüştürücü gibi bir şey almam gerekiyormuş...
Arkadaşlar donanım arşivi yeni sistemi satın aldım fakat bir süreliğine eski 21,5 inc monitörümü kullanmak zorundayım. Monitörümde sadece vga girişi var fakat ekran kartı gddr5 olduğu için görüntü alamıyacağım.
Şöyle bir dönüştürü önerildi ; Dönüştücü Link
İşimi görecek, çalışacak mıdır? Aktif...
Bütün dönüştürücüler olmuyormuş galiba karışık geldi biraz bana aktif dijital analog dönüştürücü gibi bir şey gerekiyormuş görüntü alamam diye korktum.
1613895120
Teşekkür ederim, dark önermişlerdi buna da bakacağım
Öncelikle merhaba arkadaşlar, Donanım arşivi Flexy Silver bilgisayırını Ryzen 5 3600, GTX 1660 Super Twin Fan haliyle satın aldım fakat bir süreliğine kendi Samsung S22C150 21,5 60Hz monitörümü kullanmam gerekecek ama monitorümde sadece VGA girişi var. Bu monitörü kullanabilmem için nasıl bir...
Mart sonu, Nisan ortası gibi fiyatların düşeceğini umuyoruz. Beklerseniz daha iyi bir şey alabilirsiniz.
Şuan almak istiyorum derseniz rx5500xt önerimdir.