İki sorum olacak
Anakartim Asus a320m r si bu rame uyar mı ve bu ram alınır mı
https://www.pttavm.com/hikvision-8gb-ddr4-3200mhz-cl16-pc-ram-value-hked4081cab2f1zb1-p-420280264?waw_keyword=8%20GB%20ram
Arkadaşlar discorda tıklıyorum böyle aşağıda görev çubuğunda 1 saniye gözüküp gidiyor silip yüklemek zorunda kalıyorum sürekli, nasıl halledebilirim bu sorunu
Arkadaşlar biliyorsunuz ki geçtiğimiz haftalarda 10 ilimizde deprem oldu ve bende o o illerden birinde Adana'da yaşıyorum oturduğum binaya az hasarlı ve sağlam dediler ama apartmanımizda oturan bir mühendis kolonların su aldığını söyledi bu çok önemli bir sorun mudur?
Yok sadece gözlük kullanıyorum teşekkür ederim
1671470546
Benimde biraz yüksek astigmat derece bilmiyorum ama yüksek dediler renk körlüğü yok teşekkür ederim
1671470571
En yakın zamanda gidecem teşekkür ederim
Arkadaşlar iki doktora gittim özel ama bilmediklerini söylediler hipermetrop astigmatim var %50 göz tembelligim var gözlük kullanıyorum bana göz numaramı da söylemediler 2.5 3 falan dediler gözüm çizilmeye müsait ama sadece gözlüğü Atacam yani şimdi ben ehliyet alabiliyor muyum yardımcı...
Arkadaşlar bilgisayar sürekli kitlenip duruyordu sonra bir gün gitti monitore ekran gelmemeye başladı kabloyu çıkardım hafif yamulmustu sonra düzelttim biraz tekrar taktım düzeldi sonra bir daha mavi ekran ama ekranın yarısı da siyahtı sizce kablodan mi oluyor?
Arkadaşlar bilgisayar sürekli kitlenip duruyordu sonra bir gün gitti monitore ekran gelmemeye başladı kabloyu çıkardım hafif yamulmustu sonra düzelttim biraz tekrar taktım düzeldi sonra bir daha mavi ekran ama ekranın yarısı da siyahtı sizce kablodan mi oluyor?
Arkadaşlar bilgisayar sürekli kutlenip sonra mavi ekran veriyordu bende sartelden kapatıp açıyordum sonra monitöre ekran gelmemeye başladı kabloyu çıkardım kablo hafif egrrilmisti biraz düzelttim taktım ekran geldi sonra bir daha mavi ekran aldım bu seferde ekranın yarısı siyahtı yazilar...
Kardeşim sonuç şimdi çıktı Pazartesi gideceğim zaten. Merakıma yenildim
1662753935
Aşırı bir bel ağrısı vardı bel boşluğumda eğilip kıyafet bile giyemiyordum