hüdavengidar isimli üyenin son içerikleri

1. hüdavengidar

2022'de Xiaomi mi 6 alınır mı?

Çok büyük ekrana ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta kamerası işlemcisi iyi gözüküyor. Negatif yorum da pek rastlamadım. 1657450403 Nasıl güncellemeler hocam.
  2. hüdavengidar

Link koyamadım fotoğrafını koyayım.
  3. hüdavengidar

Piyasadaki telefonlar çok pahalı bende daha önce duyduğum telefonu araştırdım fiyatıyla performansı işimi görür tahminimce fakat yinede sormak istedim çok iyi değilim bu konuda sizlere de sormak istedim alınır mı?
  4. hüdavengidar

Ucuz sıfır ekran kartı önerisi

300-400
  5. hüdavengidar

Buna bakacağım teşekkürler. 1635788835 500w alsam yeter midir?
  6. hüdavengidar

O ekran kartına bu fiyatlar arasında hiç rastlamadım bulduklarımın çoğu bozuk.
  7. hüdavengidar

İkinci el?
  8. hüdavengidar

En fazla 1000-1500
  9. hüdavengidar

Bu zamanda ucuza iyi ekran kartı var mı? Oynayabileceğim oyunlar:GTA 5,CS:GO,War Thunder,Valorant Sistemim:AMD R3 3200G 8GB 3000 MHZ ram 300 w psu sertifikasız asrock a320m anakart Lütfen "O işlemci ile o oyunları oynarsın""O oyunlara işlemci çok güçlü" yazmayın gerek yok çünkü CS:GO da low...
  10. hüdavengidar

En fazla 1000tl'ye ekran kartı önerisi

600 TL'ye rx 470 4gb var fakat mining olduğuna eminim bu fiyata alınır mı? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sahibinden-yepyeni-rx-470-808517931/detay/
  11. hüdavengidar

En fazla 1000tl'ye ekran kartı önerisi

Merhaba ben cs go gta 5 lol forza horizon 4 belki warzone valorant gibi oyunlar oynayacağım,işlemcim Ryzen 3 3200G alacağım ekran kartı beni 2-3 yıl idare ederse çok mutlu olurum.
Geri