Kanka yok valla baya araştırdım yabancı kaynaklardan falan ama bulamadım. Gerek de yok gibi kutudan çıkan o led aydınlatma ve mini lcd ekranı ekran kartına takınca yine çalışıyor hatta led aydınlatma takılı kullanıyom ben şuan. lcd ekranı da kasaya usb ile bağla colorful igame center...
Hocam bu kasayla ilgili video bir tek burda var. Kasa bence görünüş olarak ve kalite hissiyatı olarak gerçekten tatmin edici benimde ilk kasam. Daha çalıştırma fırsatım olmadı içi ferah hava akışı iyi gibi duruyor. Kısacası ben beğendim ve evet hocam psu çıkıyor sanırım ama ben beraberinde gelen...
Bu arada ucu beyaz kablo ekran kartına giren uç bundan eminim ama for rgb sync ve for igame upload kabloları nereye takılacak onu bilmiyorum
1752347853
Cha fan kasanın önündeki 3 fan için değil mi hocam? Bide anakarttaki pinler 4 pin for rgb sync girişi 3 pinli hatta birisi dolu girmez yani...
Dostlar selam. Colorful igame 5070 ekran kartını aldım ama giriş bağlantısının yanında kırmızıyla işaretlediğim küçük bi giriş var ve içinden görselini bıraktığım kablo çıktı. Ekran kartının kutusundan ekran kartına takılan led aydınlatma ve mini lcd ekran çıktı bu özelliğe bayıldım (diğer ekran...
colorful igame RTX 5070i 3 fanlı modeli aldım hocam 30kya umarım iyi bir seçim olmuştur
1751659884
incehesap gaming gecesinden 30kya aldım hocam dediğiniz gibi sağolun
Dostlar selam. Hangi Rtx 5070i alacağıma karar veremedim markalar arasında kronik sorunlar falan var mı bilmiyorum bütçemde 30k civarı
Sinerji.comda 3 fanlı PALiT RTX 5070 29k civarı
Hepsiburada Asus prime 3 fanlı - 33k civarı (bütçemi aşıyor ama çooook zorlarsam belki alabilirim ciddi fark...
Dostlar selam daha önce de konu açmıştım ama sistemin son haliyle satın almadan önce tekrar danışmak istedim. 1 hafta içinde alacağım inş. Önceki konuda Rx9070xt tavsiye edildi ve gerçekten sağlam bi kart ama inanın 5k daha fazla verebilecek bütçem yok zaten 60dan 70e zor çıkabildim yanlarına...
Hocam yeni farkettim mesajı kusura bakmayın araştırdım gerçekten iyiler sanırım 2sini de sistemimde kullanmayı düşünüyorum teşekkür ederim tavsiyeniz için
Hocam haklısınızdır tabii ki ama samsung vs iphone kavgasına dönüyor iş onun için dedim objektif bi şekilde artıları ve eksileri neler tam bilmiyorum öğrenmeye çalışacağım RTX teknolojisi mesela amd ekran kartlarında nvidianınki kadar iyi mi bilmediğim için soruyorum gerçekten fazla bilmiyorum...
Tek tek topluyorum hocam hazır sistem önerisi varsa buna yakın ona da bakabilirim tabi ama hazır sistemde ciddi bi indirim yoksa tek tek toplamak daha karlı dendi youtubedan izlediğim kadarıyla fiyatları da yazayım tabi
Asus anakart 5.000 TL
Amd r5 7600 6.600 TL
Patriot 16GB ram 2.000 TL
XPG...
Arkadaşlar Selam burada yeniyim ve bilgisayardan çok fazla anlamam desteğinize ihtiyacım var sistem toplayacağım
[H3 id='Asus+Prime+B650M-K+AMD+B650+6400+MHz+OC+DDR5+Soket+AM5+mATX+Anakart']*Asus Prime B650M-K AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart[/H3]
[H3...