Merhaba dostlar, arkadaşım için laptop bakıyoruz. Bütçe 40-45k arası olursa iyi olur.
Tamamen oyun amaçlı kullanacak, mümkünse ekranı çok küçük olmamalı...
İnanamıyorum şu tiple birisi çekindiğini ve nasıl yapacağını soruyor. Dost fotoğrafı çektiğine göre aynadan kendine de baktığını umuyorum. Tam olarak neyden...
Crysis serisi kesinlikle derim. Türk yapımı diye övünmeden edemeyeceğim dünya çapında sevilen bir oyundur kendisi. Remastered versiyonunu alabilirsiniz.
s23 ultra daha iyiymiş şimdi baktım s25+ batarya performansı olarak 24 serisiyle aynı performansı göstereceği söyleniyor daha testleri olmadığı için bir şey...
Utanma dost. Traş et. Ultrason bile çektirmeni isteyebilirler. Karşına gelecek doktor yüksek ihtimalle erkek 50-60 larında olur.
Ben hiç unutmam bir gün...
Mantıklı değil, her videonun kendi algoritması var. İzlenme almak belki o videoda işine yarar ama uzun vadede, sahte ve organik olmayan her türlü etkileşim...
Testislerinin herhangi birinde sağ veya sol olacak şekilde ebat farkı var mı? Biri diğerinden daha büyük veya küçük ? Testislerinin dokusu solucanımsı gibi...
Yani hocam teknik açıdan aklıma bir şey gelmiyor ama yapabilirseniz, sisteminizle aynı özelliklere sahip oyun benchmark videoları bulup seçtiğiniz ve...
bahsettiğiniz durumlara oldukça hakimim. Benimle ekran kartlarını bilen biri gibi konuşabilirsiniz sorun değil :D Evet garanti etiketi hala üzerinde içi hiç...
Kartın arkasında bulunan bazı vidalama yerleri var bunlar açılırsa garantiden çıkıyor. Onları kontrol ettiniz mi kartın daha önce içi açılmış mı diye ? Veya...