Hudzell isimli üyenin son içerikleri

1. Hudzell

Sizce kyk kredisi almalımıyım

tüfe eklemiyor faizsiz geri ödeyeceksin al gitsin
  2. Hudzell

Antidepresan nasıl bırakılır?

Kardeşim, 4 sene tecrübem oldu. Kendi detaylarımı vermek istemiyorum. İlaçların senin ruhunu ve beynini uyuşturduğunun farkındasın. Aklı tedavi edebilecek tek şey akıldır. Kendini nasıl görmek istiyorsan öyle olacağını düşün ve ona odaklan. Ben de ilacı bırakacağım diye zannederken dozunu...
  3. Hudzell

Derdinizi Yazın Çözüm Bulalım

Kardeşim, notun önemi olmadığını tek önemli olanın çaban olduğunu anlamak için derslerinin bittiği ve işe başladığın döneme geçmeyi bekle. O gün geldiğinde ne kadar saçma dert yandığını ve kendini yıprattığını anlayacaksın. Veya umarım bu kadar geç anlamak yerine bana inanır ve kendine eziyet...
  4. Hudzell

Askerlik tecili iptal ettirdim vazgeçip tekrar tecil ettirebilir miyim ?

askerlik şubeye gidin burada kimsenin lafıyla bu konuda hareket etmeniz doğru olmaz
  5. Hudzell

Sinpaş, Fuzul, eminevim gibi yerlerden araba alan varmı

Valla o araba aldı mı bilmem ama ben kendisi ile yolları ayırdım arkadaş diye 7 senelik dostluğumuz vardı kaphe çıktı. Ondan ötürü bilmiyorum hocam. En son kendisiyle 2 ay önce görüştüm almamıştı
  6. Hudzell

Dolandırıcı avukat tarafından arandım

Cinsel taciz mevzularında hiçbir zaman uzlaşma talep edilemez. Bunu redditte r/hukuk sayfasında kaç kere paylaştılar bilindik bir yöntem hocam.
  7. Hudzell

150 bin tl ile yatırımlık ne alınır

Altın alma. Garanti gelir diyorsan PPF fonuna parayı yatır hala faiz oranları iyiyken getirisi de iyi olur garanti olduğundan üzülmezsin.
  8. Hudzell

Kilo alma rehberi (Garanti)

Hocam biraz metabolizmaya da bağlı. Ben görünüşten ötürü övünmek için demiyorum ama boyum uzun olduğu gibi metabolizmam da hızlı. Bir kamyon yemeğin etkisi normalden çok daha az bende. Sizin için de, eğer gerçekten kalori açığına rağmen kilo veremediğinizi düşünüyorsanız tiroitlerinize falan...
  9. Hudzell

Hocam günlük 4000-5000 arası kalori açığı çıkartmam için bu menüden 3 4 tane falan lazım ona da bütçe yok maalesef. Pakmayanın falan oluyor ona buna katılan kakao tozu işte valla hocam nasıl tarif edeyim bilemedim Hocam zaten zor kolaylık dilerseniz de olur Bunu bilmiyordum teşekkür ederim...
  10. Hudzell

Hocam şöyle ki ben böbreğinden rahatsız biriyim benim özellikle fazla su içmem gerekirken çok aksatıyorum. Siz bana uymayın içebildiğinizi için sudan zarar gelmez. Benim gözlemlediğim kadarıyla bu karışıma başlayınca tek sıkıntı karnımda şişlik yaptı biraz ödem misali o da 2 gün sonra geçti...
  11. Hudzell

Yardım Redragon K617 Fizz RGB alınır mı ?

Valla sahibinden de birini buldum adam hiç kullanamamış 1k ya kapattım hocam :D
  12. Hudzell

Dostlar kısa ve özet olması açısından hemen konuya giriyorum. Benim boy 190 kilo 69 70 arası yerlerde sürünüyor, ne yesem yaramıyor kafasındaydım iştahım olmasına rağmen. Sonrasında günlük yediğim içtiğimin hesabını çıkarınca açığım olduğunu fark ettim. Ve kendi karışımımı yaptım, sonucunu...
  13. Hudzell

Merhabalar, Grafik tasarım öğrenmeye başlamak istiyorum.

Ben konuyu okumadım ama özetle tavsiye verebilirim. Grafik tasarım üzerine okumak tamamen boş yapabilirsen portföy ile iş başvurup kapatmaya bak. Üninin belki tek artısı çevre sağlaması olabilir o da muamma, parası iyi ama cinsiyeti kadın olana. Erkekler genelde bu sektörde daha zor iş buluyor...
  14. Hudzell

Yardım DL : The Beast Nasıl daha ucuza alabilirim ?

Hocam peki oyun kaydının karışması konusunda bir sorun yaşıyor musunuz ? Ben aldığım zaman kendi ilerlemem falan hep çöp olmuştu diğer oyunlarda. Eğer bu tarz sorunlar yoksa özelden konuşabiliriz
  15. Hudzell

Yardım DL : The Beast Nasıl daha ucuza alabilirim ?

Hocam daha önce deneyimlerim oldu onunla alakalı ancak zerre memnun kalmadım ondan ötürü dedim.
Geri