Hudzell isimli üyenin son içerikleri

1. Hudzell

Norton Antivirüs Kart Bilgilerimi Kullanmaya Çalıştı

THH ye yönelin bence hocam geçmiş olsun
  2. Hudzell

Cargox Umursamazlığı

Hocam bu firmanın kargosuna ulaşmak için ürünü aldığınız uygulamanın müşteri temsilcisi ile görüşün. Onlar kendilerine bilgi sağlıyor.
  3. Hudzell

Düzenli Bir İlişki İstiyorum ?

Üni ortamı bana göre sıkıntılı bir ortam vurdusu kırdısı çok var. Yapabileceğin en iyi ihtimallerden biri aynı arkadaş ortamında bulunan birine ihtimal vermen.
  4. Hudzell

Açıktan 2. Üniversitede Ne Okunur?

Yani bir şey katsın der isen programcılığı pek önermiyorum. Biraz klişe ama şey gibi hani kendi bünyesinde 1. ve 2. sınıfta c+ python c# gibi tek tük diller soruluyor onun harici işte bilişim hukuku geçmişi internet vs vs diye gidiyor. Bu aslında yazılımla ilgilenip de normalde üniye niyeti...
  5. Hudzell

Elektrık Gıdıp Gelmesı Sonrasında Goruntu Yok (PC Calısıyor)

Sadece görüntü gelmemesi garip. Fanların vesaire her şeyin çalıştığına eminsen görüntüyü anakarttan almayı denedin mi ekran kartı yerine
  6. Hudzell

İşe Alımda Öğrenci Olup Olmadığım Anlaşılıyor Mu

Deme, üniyi hiç karıştırma öğrenim belgesi isteyebiliyorlar lise belgesi verirsin, bunu öğrenene kadar kaç yerden reddedildim ahmedini sevdiğimin iş verenleri canlarım ya
  7. Hudzell

Açıktan 2. Üniversitede Ne Okunur?

Bilgisayar programcılığı okuyorum 1 dönem kaldı sorun varsa yardım ederim
  8. Hudzell

İkinci El Xbox Series X Alırken Neye Dikkat Etmeliyim ?

Merhabalar hocam, yarın satıcı geldiğinde bakacağım ama aklıma şu takıldı, içinde hali hazırda toz biriktiği için fan sesi duyulabilir normal dediniz, buraya kadar sorun etmiyoruz ama eğer bu sıcaklık durumu oyun ve arayüz performansını etkiliyorsa alma mı demek istiyorsunuz ?
  9. Hudzell

İş Amaçlı Monitör Önerisi

Merhabalar arkadaşım evden çalışması gerektiği için laptop vermişler onun da ekranı bozuk, sadece iş amaçlı işlev sağlayacak fp monitör lazım. Bütçe belirsiz mümkün olduğunca ucuz fp olsun
  10. Hudzell

Eyvallah hocam sağolun
  11. Hudzell

Bilmem hocam ssd doluluğu hakkında bilgim yok valla.
  12. Hudzell

Hocam şahısta 1 kol var maalesef, Valla hocam o kadar antin kuntin detaylıca sorup adamı darlayıp nihayetinde anlaştıktan sonra tekrar fikir değiştirince bu sefer harbiden boşverir gibime geliyor o yüzden video diyip de iyice grzkalı izlenimi vermek istemiyorum oyunlar hediye gelecek ben...
  13. Hudzell

Hocam ben bu konuda fazla tecrübeli değilim dolayısıyla düsturu nedir çok bilmem. Sizce kolda herhangi bir sorun varsa ne yapmamı tavsiye edersiniz ? Piyasa altına konsol verip yanına sağlam oyunlar verecek çünkü.
  14. Hudzell

Evet hocam görsellerinden belli tozlanmış, peki ağır bir oyunda test ederken fan sesi hariç oyunun performansını çok etkiler mi bu durum ? odam da genel olarak sıcak aksi gibi, ürün de tozlu olduğundan sıcaklık konusunda performansa çok vurur mu acaba ? adam ayağıma kadar gelecek reddetmek...
  15. Hudzell

Merhabalar satıcı ürünü başka birinden aldıktan sonra 2 senedir kullandığını belirtti. Sorunsuz olduğunu ve yerinin yurdunun belli olduğunu vurgulayıp, evleneceği için sattığını söylüyor. Piyasanın 1-2k altına ve yanına oyun da veriyor. Kendisi evime gelecek ve monitöre bağlayıp test edeceğim...
Geri