Hudzell isimli üyenin son içerikleri

1. Hudzell

İlk İş Reddimi Yedim

Hayırlı olsun sana gelecekten tavsiye verebilirim dikkate alacaksan eğer. Geçtiğim 3 senedir aktif olarak işlere başvuruyorum ve mülakatlara giriyorum. Bazı işlerde sözleşme imzalama seviyesine gelmeme rağmen alınmadığım bile olmuştu. CV bakımından top 1 diyemem ama alanım için yeterli bir cv...
  2. Hudzell

Elimdeki Vr Gözlüğü Satamıyorum Ne Yapsam ?

O nedir hocam
  3. Hudzell

Elimdeki Vr Gözlüğü Satamıyorum Ne Yapsam ?

Beyler kardeşim istedi diye VR gözlük almıştık, kullandı 2 hafta sonra sarmadı. Ben de satmaya çalışıyorum kimse ilgilenmiyor bile. Ürün Meta Quest 3 Konsolla falan takaslayıp üzerine nakit bile teklif ediyorum kimse takasa da yanaşmıyor aksi gibi. İstanbul içi elden teslim de ederim diyorum...
  4. Hudzell

S@P Hesabına Her Ay Para Yatırmak Güvenli mi

Bu adama çok güvenmek için hiçbir sebebin olmamalı.
  5. Hudzell

1000 TL'lik Fiziksel Dedektiflik Oyunu Tek Başına Oynamaya Değer mi?

bunların pdflerini bulabiliyon internette her türlü değmemiş
  6. Hudzell

Aşık Olmak Haram mı Bize

Şerefsizlikle alakası yok geçmişinden ders alırsan muhakkak bir şeyleri düzeltebilirsin. Hiçbir kız düz ve saf sevgiden direkt hoşlanmıyor içine biraz değişik etkenler katsan istediğine ulaşırsın az giderin de varsa kendine göre birine denk geldiğinde yeterince şansın olacağına inanıyorum.
  7. Hudzell

47 Farklı Gpu ile Forza Horizon 6 Testi

Bence de hocam zira benim işlemci eski eğer daha orta segment olsaydı 100 yerine 130 larda dolanabileceğine inanıyorum
  8. Hudzell

47 Farklı Gpu ile Forza Horizon 6 Testi

4060 sistemde düşük rt 1440p ultra ayarlar frame gen açınca 100 fps civarı dolanıyor
  9. Hudzell

Nvidia Nın Neural Textures Mevzusu

kanın donmasın knk çıkmasına daha var
  10. Hudzell

Kendisi veya Bir Yakını Psikoloğa Yada Psikiyatriye Gidenler Varmı?

Kardeşine psikatri lazım öncelikle. Önce psikologa görünmesi lazım ilaçlı tedavi gerekirse kendisi yönlendirme yapacak psikatriye. Adınıza üzüldüm geçmiş olsun ancak belirtmek isterim ilaç tedavisi harika bir çözüm değildir sadece süreci şahsı adına kolaylaştırır ama kişinin bu destekle...
  11. Hudzell

VATAN BİLGİSAYAR'I İCRAYA VERDİM VE KAZANDIM

hocam aşırı keyiflendim eline emeğine sağlık
  12. Hudzell

Ben Bir Şeye Bulaştım

Hocam daha önce girdim ben bahsettiğiniz şeyi biliyorum zaten de arkadaş nereden bulmuş onu merak etmiştim ben
  13. Hudzell

Ben Bir Şeye Bulaştım

Dayı bu sistemi biliyorum aşırı tatlı ya ana paran kadar kar alıyorsun ana parayı içeride bırakıyorsun patlasan da üzülme derdi yok kar kardır nereden buluyormuş arkadaşınız bu tarz şeyleri
  14. Hudzell

Motorum Apartmanda Sıkışıp Kaldı. (Çözüldü)

ya bu bildiğin sıfırdan asansör kurulumu olmuş hocam malzeme tutarı içinde olunca doğru olabilir belki
  15. Hudzell

Motorum Apartmanda Sıkışıp Kaldı. (Çözüldü)

Hocam zahmet olmazsa size de merak ettim. Dedemle asansör tamir bakım yapıyoruz biz iş olarak böyle bir para almadık daha önce ondan dikkatimi çekti.
Geri