Hudzell isimli üyenin son içerikleri

1. Hudzell

1000 TL'lik Fiziksel Dedektiflik Oyunu Tek Başına Oynamaya Değer mi?

bunların pdflerini bulabiliyon internette her türlü değmemiş
  2. Hudzell

Aşık Olmak Haram mı Bize

Şerefsizlikle alakası yok geçmişinden ders alırsan muhakkak bir şeyleri düzeltebilirsin. Hiçbir kız düz ve saf sevgiden direkt hoşlanmıyor içine biraz değişik etkenler katsan istediğine ulaşırsın az giderin de varsa kendine göre birine denk geldiğinde yeterince şansın olacağına inanıyorum.
  3. Hudzell

47 Farklı Gpu ile Forza Horizon 6 Testi

Bence de hocam zira benim işlemci eski eğer daha orta segment olsaydı 100 yerine 130 larda dolanabileceğine inanıyorum
  4. Hudzell

47 Farklı Gpu ile Forza Horizon 6 Testi

4060 sistemde düşük rt 1440p ultra ayarlar frame gen açınca 100 fps civarı dolanıyor
  5. Hudzell

Nvidia Nın Neural Textures Mevzusu

kanın donmasın knk çıkmasına daha var
  6. Hudzell

Kendisi veya Bir Yakını Psikoloğa Yada Psikiyatriye Gidenler Varmı?

Kardeşine psikatri lazım öncelikle. Önce psikologa görünmesi lazım ilaçlı tedavi gerekirse kendisi yönlendirme yapacak psikatriye. Adınıza üzüldüm geçmiş olsun ancak belirtmek isterim ilaç tedavisi harika bir çözüm değildir sadece süreci şahsı adına kolaylaştırır ama kişinin bu destekle...
  7. Hudzell

VATAN BİLGİSAYAR'I İCRAYA VERDİM VE KAZANDIM

hocam aşırı keyiflendim eline emeğine sağlık
  8. Hudzell

Ben Bir Şeye Bulaştım

Hocam daha önce girdim ben bahsettiğiniz şeyi biliyorum zaten de arkadaş nereden bulmuş onu merak etmiştim ben
  9. Hudzell

Ben Bir Şeye Bulaştım

Dayı bu sistemi biliyorum aşırı tatlı ya ana paran kadar kar alıyorsun ana parayı içeride bırakıyorsun patlasan da üzülme derdi yok kar kardır nereden buluyormuş arkadaşınız bu tarz şeyleri
  10. Hudzell

Motorum Apartmanda Sıkışıp Kaldı. (Çözüldü)

ya bu bildiğin sıfırdan asansör kurulumu olmuş hocam malzeme tutarı içinde olunca doğru olabilir belki
  11. Hudzell

Hocam zahmet olmazsa size de merak ettim. Dedemle asansör tamir bakım yapıyoruz biz iş olarak böyle bir para almadık daha önce ondan dikkatimi çekti.
  12. Hudzell

Hocam büyük asansörün neyi var da 170k masraf verildi merak ettim?
  13. Hudzell

Para kazanmak istiyorum

Ne fabrikası hocam burada o paraya öyle fabrika olsa direkt atlarım çünkü
  14. Hudzell

Askerde kendi kendine gülmek

Nerede askersin kral
  15. Hudzell

10 Yıllık Network Tecrübemi 30 Günde Oyuna Dönüştürüyorum: Network Boss Game

Merak ediyorum, bilgi seviyenizi tahmin ederekten pozisyonunuzun çok da kötü olmadığını düşünüyorum. Neden bu kadar köklü ve uzun kariyerinizi kenara atıp yeni bir atıfta bulundunuz ? Amacım yargılamak değil sizin aksinize benzer bir IT kariyeri hedefliyorum.
Geri