Şerefsizlikle alakası yok geçmişinden ders alırsan muhakkak bir şeyleri düzeltebilirsin.
Hiçbir kız düz ve saf sevgiden direkt hoşlanmıyor içine biraz değişik etkenler katsan istediğine ulaşırsın az giderin de varsa kendine göre birine denk geldiğinde yeterince şansın olacağına inanıyorum.
Kardeşine psikatri lazım öncelikle. Önce psikologa görünmesi lazım ilaçlı tedavi gerekirse kendisi yönlendirme yapacak psikatriye.
Adınıza üzüldüm geçmiş olsun ancak belirtmek isterim ilaç tedavisi harika bir çözüm değildir sadece süreci şahsı adına kolaylaştırır ama kişinin bu destekle...
Dayı bu sistemi biliyorum aşırı tatlı ya ana paran kadar kar alıyorsun ana parayı içeride bırakıyorsun patlasan da üzülme derdi yok kar kardır nereden buluyormuş arkadaşınız bu tarz şeyleri
Merak ediyorum, bilgi seviyenizi tahmin ederekten pozisyonunuzun çok da kötü olmadığını düşünüyorum. Neden bu kadar köklü ve uzun kariyerinizi kenara atıp yeni bir atıfta bulundunuz ? Amacım yargılamak değil sizin aksinize benzer bir IT kariyeri hedefliyorum.