huginnmuninn isimli üyenin son içerikleri

1. huginnmuninn

Superonline bağlantı problemleri

Hocam bende de hala aynı devam. Şikayetvar birebir aynı konularla dolu. Birisinde görmüştüm ''çözüldü kendi kendine, Modem IP mi ne alamıyormuş'' dedi. Ben de buna istinaden şikayet açtım. Aradılar ve oynadığınız oyunda vs. '' ping, tracert, nslookup'' değerlerini gönderin dediler. Bu arada ben...
  2. huginnmuninn

🔥İndirim Pxn vd4 bundle 20.999 tl

nedir aga bu siteler
  3. huginnmuninn

Yardım Steam kapanmaması için destek

anlamadım ya
  4. huginnmuninn

evet anlamış değilim. 100mbp internet ile 1000mbp internet parası aynı. Ben 500 kullanıyordum 3 yıldır. Malesef bunların altyapısı var sadece. Türk telekomda vdsl vardı o da max 100 mbp e kadar veriyor. Gerçi bizde internette ki mbp ler sadece sayıdan ibaret. Malesef gerçeği yansıtmıyorlar.
  5. huginnmuninn

Superonline ve yaşadığımız sıkıntı

Merhaba hocam. Aynı problem bende de var 3-4 aydır. Aynı ev, aynı internet(1000mbp) ama özellikle akşamları saçma sapan ping dalgalanmaları oluyor. Çözebildiniz mi ?
  6. huginnmuninn

Şu an Antalya'dayım. Ama 3 yıldır buradayım ve aynı evdeyim. 3 yıldır bir sorun yoktu da, nasıl oluyor 3-4 aydır problem oluyor onu da anlamadım.
  7. huginnmuninn

valla dediğim gibi 5 senedir falan kullanıyorum şehir bile değiştridim aynı abonelikte. İlk kez 3-4 aydır böyle sorunlar yaşıyorum.
  8. huginnmuninn

Valla aynı internet aynı ev ama son 3-4 aydır ben de benzer problemler yaşıyorum. İnanılmaz ping dalgalanmaları oluyor. Ama speedtest yapıyorsun hiç sorun gözükmüyor. Böyle olunca da MH ile olan konuşmada manasızlaşıyor.
  9. huginnmuninn

Öneri Uygun Fiyatlı Video Çekimlerinde Kullanılmak İçin Yaka Mikrofon Önerisi

Merhabalar, Bütçe düşünmedim ancak uygun fiyatları video/vlok gibi şeylerde kullanılması için yaka mikrofonu önerisi yapabilir misiniz ? Fiyat max 2000 olsun hadi. Altı üstü olabilir. Teşekkürler.
  10. huginnmuninn

Yardım Superonline 1000 geçilir mi

evet aga ya sorma. 5 senedir aynı abonelik kullanıyorum farklı şehirden bile taşıdım. 50MB ile başladım full sorunsuz kullandım. Taa ki 3-4 ay öncesine kadar. 3-4 aydır, ev aynı internet aynı ama bir ping giriyor arada inanılmaz. Alıp fırlatasım geliyor. 1000 mb sözde ve ayrıca tp-link deco m4...
  11. huginnmuninn

Yardım Psu bozuldu öneri lütfen

Yeni aldım ben de gayet memnunum sorun varsa sorabilirsin. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3M86HCB?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
  12. huginnmuninn

Arkadaslar sizce bu pc alınır mı nasıl?

Bence DDR4 için biraz fazla. 5 bin tl daha ekleyerek ddr5 oluyor kesinlikle bunu almalısın '' bence '' .
  13. huginnmuninn

Yardım Cratos Lite Gold 850W hk.

Merhabalar, Dün itibari ile Cratos Lite Gold 850W PSU kullanmaya başladım. Çokta bildiğim bir konu değil PSU. 3800 tl ye satın aldım. Gürültülü çalışmıyor. Sadece arada '' akıllı fan '' açarken, ( bu süre ortalama 10 dk da bir gibi ) , 1 saniyelik bir ara gaz gibi bir fan sesi geliyor ve...
  14. huginnmuninn

Raijintek Cratos Lite 850w 3075tl

hocam merhabalar. PSU yu hala kullanıyor musunuz? Memnun musunuz yoksa iade mi ettiniz ? Ben de dün aldım aynı fan açma nadiren olsada var
Geri