hulxmel isimli üyenin son içerikleri

1. H

Askerlikte kilo sıkıntısı

Knk biz marangozuz metreyle ölçüldüm 175 çıktım sıkıntı çıkarmı acaba
  2. H

Eyvallah kral bilgi için birazda olsa içimi rahatlattın ama brn yine nolur nolmaz hem alışmak için hemde kilo dengelemel için hafif tempoda koşuya başlıyacağım
  3. H

Arkadaşlar 177 veya bazı ölçümlerde en kötü 176 boyundayım 103 kiloyum sağlık ocağından askerliğe elverişli raporu aldım cumartesi askerliğe teslim oluyorum son dakka hava değişimi yazarlarmı askerliği yapıp aradan çıkarmak istiyorum yardımck olursanız sevinirim
  4. H

Tuşlu telefon için 2g geçme

Arkadaşlar iyi forumlar askerlik için tuşlu telefon aldım 2g varmış benim sivil hattım malumunuz 4.5g askercell almak istemiyorum sivil hattımı kullanmak istiyorum nasıl 2gye geçerim ve askerlikten sonra nasıl 2gden 4.5gye geçerim
  5. H

İnternet altyapı destek farklılığı

evet öyleymiş
  6. H

Askerde sınıfa göre iç çamaşırı rengi değişiyor mu?

bende şubat celbiyim cidden iç çamaşırı almak zorundamıyız evden götüremiyormuyuz
  7. H

Fazeon 2K Monitör (27inç 150Hz 0.5ms Fast IPS) | 5224 TL (3 taksit)

X27f180qp var bende onun renk ayarları varmı sende kral
  8. H

Darboğaz sorunu Ryzen5 5600+ RX 9060XT

fivem zaten işlemci yiyor kral
  9. H

10Mbps için 100TL vermeye değer mi?

30mbpsye göre çok pahalı fiyat
  10. H

KCD2 bitirmeye rağmen KCD1 oynanır mı?

bir hikayenin ortasından başlamak sıkıntı değilmi sizce kcd1 kcd2 kadar dolu dolu değil o bir gerçek ama hikayesi için özette izleyebilirsiniz
  11. H

KCD2 bitirmeye rağmen KCD1 oynanır mı?

knk bence ilk kcd1 oynasaydın keşke hiç yoksa hikayenin altyapısını bilirdin ama bence kısa özet izleyebilirsin
  12. H

🔥İndirim Kingdom Come: Deliverance Xbox Storeda 50TL !!

Valla bende sürekli ölünce oyunu silesim geliyor hele kcd2nin dövüş mekaniği 1e göre çok farklı zaten günde max 3 saat oynuyom ondada hep aynı yerde kalsam zamanım boşa gidiyor abartı kullanmıyom hikayenin tadını çıkara çıkara
  13. H

🔥İndirim Kingdom Come: Deliverance Xbox Storeda 50TL !!

Dünyanın en iyi oyunu 1767174344 Knk ben hilesiz oynayamıyorum hele 2.oyunu stamina hemen gidiyor mecbur ölümsüzlük açıyorum başlarda save için groşen hilesi yaptım eser miktarsa ama gerek kalmıyoe başlarda ihtiyacın kadar groşen veriliyor ama ben ölümsüzlük olmadan oynayamıyorum
  14. H

Çözüldü✓ R7 5700x sogutma onerisi

Bence kule tipi iyi bir şey al kingo
Geri