hulxmel isimli üyenin son içerikleri

1. H

Askerde sınıfa göre iç çamaşırı rengi değişiyor mu?

bende şubat celbiyim cidden iç çamaşırı almak zorundamıyız evden götüremiyormuyuz
  2. H

Fazeon 2K Monitör (27inç 150Hz 0.5ms Fast IPS) | 5224 TL (3 taksit)

X27f180qp var bende onun renk ayarları varmı sende kral
  3. H

Darboğaz sorunu Ryzen5 5600+ RX 9060XT

fivem zaten işlemci yiyor kral
  4. H

10Mbps için 100TL vermeye değer mi?

30mbpsye göre çok pahalı fiyat
  5. H

KCD2 bitirmeye rağmen KCD1 oynanır mı?

bir hikayenin ortasından başlamak sıkıntı değilmi sizce kcd1 kcd2 kadar dolu dolu değil o bir gerçek ama hikayesi için özette izleyebilirsiniz
  6. H

KCD2 bitirmeye rağmen KCD1 oynanır mı?

knk bence ilk kcd1 oynasaydın keşke hiç yoksa hikayenin altyapısını bilirdin ama bence kısa özet izleyebilirsin
  7. H

🔥İndirim Kingdom Come: Deliverance Xbox Storeda 50TL !!

Valla bende sürekli ölünce oyunu silesim geliyor hele kcd2nin dövüş mekaniği 1e göre çok farklı zaten günde max 3 saat oynuyom ondada hep aynı yerde kalsam zamanım boşa gidiyor abartı kullanmıyom hikayenin tadını çıkara çıkara
  8. H

🔥İndirim Kingdom Come: Deliverance Xbox Storeda 50TL !!

Dünyanın en iyi oyunu 1767174344 Knk ben hilesiz oynayamıyorum hele 2.oyunu stamina hemen gidiyor mecbur ölümsüzlük açıyorum başlarda save için groşen hilesi yaptım eser miktarsa ama gerek kalmıyoe başlarda ihtiyacın kadar groşen veriliyor ama ben ölümsüzlük olmadan oynayamıyorum
  9. H

Çözüldü✓ R7 5700x sogutma onerisi

Bence kule tipi iyi bir şey al kingo
  10. H

🔥İndirim GameBooster GB-27F180QF 27" 2K 180HZ (5.999TL)

Ben fazeon x27f180qp kullanıyorum memnunun 1767079222 Benim son etkinliklerimde fazeonun ghosting testi vs var bence rahatsız etmeyecek derecede var ama f/p
  11. H

RDR2 den sonra oynanacak oyun önerisi

kingdom come serisi kesinlikle hatta bu 2 oyun hikayeli oyunlar serisinde aynı segmentte bence birisi eski amerika diyelim diğeride orta çağ avrupası gerçek karakterler hikayeler yerler var kingdom comede
  12. H

İşlemciyi değiştirdikten sonra her restartta aldığım sorun

Böyle sorun alıyorum arkadaşlar
  13. H

Türktelekom ekibi fiber altyapi calismasi icin geldi

Aynı kablo bizde var 1000mbps destekliyor
Geri