Humshi isimli üyenin son içerikleri

1. H

Python öğrenmeye çalışıyorum ve Tarayıcıda sıkıntı yaşıyorum

Anladım şimdi burada konunun gidişatını değiştirmek istiyorum sormak istediğim bir şeyler var Lisede C#,HTML,CSS ve ASPX görmüştüm tabi üzerinden çok zaman geçti artık hatırlamıyorum bile mesele şu ki oyun geliştirmeyi istiyordum sonrasında bunun benim için uygun olmadığını düşündüm ve...
  2. H

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki kulanım açısından bir fark oluşturur mu?
  3. H

İyi günler; Python öğrenmeye çalışıyorum Anaconda Navigator kullanıyorum çalışma sayfam tarayıcıda açılıyor ama sayfayı aşağı yukarı kaydırırken sayfa da titreşim olmaya başlıyor. Asla istediğim gibi kullanamıyorum. Tarayıcı değişip kullanıp denedim fark olmadı. İlginiz için şimdiden teşekkür...
  4. H

Yardım Win11 Güç ayarları kendi kendine değişiyor

Asus Tuf Gaming F15 Laptop'um var Güç planından Nihai performansa ve uyku modunu da hiç bir zaman yaptım ama bilgisayarı kapatıp açtığım da veya bilgisayarın başında değilken kendi kendine dengeli moda geçtiğini görüyorum. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
  5. H

Yardım Laptop wifi simgesi ve internet gitti

İlgin için teşekkür ederim çok kötü bir şeydi ama sana nazaran ben win10 da kaldım ve yazdıklarımı yaparak bu sorundan kurtuldum
  6. H

İlk olarak Sürücüyü güncelledim sonrasında; -Aygıt yöneticisinde sürücüye sağ tıklayıp ayarlara girdim -Ayarlarda güç yönetimi kısmına girdim -Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın seçeneğinin tikini kaldırdım Sonuç Wifi sorunu çözüldü ama sürücü güncellemesinden mi yoksa...
  7. H

Gerçekten de enteresan işler bilgisayarı araba gibi vurdurmaya benziyor ahahahha :D Yardımınız için teşekkür ederim eski sürümü yükleyip deneyeceğim olursa oradan devam ederim. Merak ettiğim başka wifi kartı taksam çalışır mı peki
  8. H

Desenize sıkıntılı olanı gittik bulduk :D WiFi kartını çıkarıp bende taktım öyle düzeldi ama tekrar olup olmayacağını bilemiyorum yazdıklarınızı istinaden 2 sorum olacaktı 1) Wifi kartının eski sürümünü nasıl bulabilirim ? 2) Bu kartın yerine marka ya da model kart takarsam çalışır mı ...
  9. H

MediaTek Wi-fi 6 Mt7921 Wireless Lan Card yazıyor sanırım bu
  10. H

Aygıt yöneticisinde wifi kartı hangisine karşılık geliyor bilmiyorum 1744724430 aslında aygıt yöneticisinde hangi bölüm wifi kartına karşılık geliyor bilmiyorum ama pc düşmedi ve sıvı teması olmadı
  11. H

Asus tuf gaming fx506lh laptop'a sahibim bazen video izlerken wifi simgesi tamamen gidiyor aygıt yöneticisinde wifi bulunmuyor bile ve bilgisayarı yeniden açtıktan sonra ancak geri geliyor. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Geri