hunkarr isimli üyenin son içerikleri

1. H

Steam Steam yurt dışı hesap ödeme yaparken hangi Ülkeyi seçmeliyim??

Merhaba Donanım ailesi bir sorum olacaktı. Benim bir hesabım var yurt dışından satın aldım. (Steam'e göre illegal biliyorum ama aldım.) Yaklaşık 1 aydır bende duruyor. CS2 itemlerimi bu hesaba attım ve hesaptan sattım CS2 seçkin almak için. Alırken fatura ülkesini mevcutta olanı mı yoksa Türkiye...
  2. H

CS2 HESABI SATIN ALACAĞIM YARDIM DOLANDIRICI OLABİLİR Mİ?

Şuana kadar 2 tane cs2 hesabı aldım ilk orijinal mail ile birlikte verilenlerden. Zaten onlarda sıkıntı olmuyor. Şimdi bir hesap daha buldum almak istiyorum lakin satıcı ilk maili veremeyeceğini, kullanmadığı bir maile hesabı aktaracağını, o mail ile teslim edeceğini söylüyor. Hesabı geri alması...
  3. H

Yardım Aliexpress siparişi iade vergi vermiyor.

Hangi siteden nasıl basvurabilirim
  4. H

Sorunum o değil zaten iadeden vergiyi almak sorunum
  5. H

Aliexpressten ürün aldım 5686 TL ürün + 1705 TL vergi. Ürün gümrükte kaldı ülkeye girmedi. DHL kargo ile iade işlemi başlattık. Ürün geri gitti aliexpress iade talebini kabul etmiş lakin sadece ürün parasını yani 5686 TL iade etme teklifi göndermiş. DHL kargoya sordum iade edilen ürünlerden...
  6. H

Yardım AliExpress sipariş 150 euro altında olmasına rağmen gümrükte kaldı

Her neyse satıcıyı bekleyelim bakalım yarın konuşuruz anlaşırız o da anlayış gösterirse iptal talebi açalım
  7. H

En son satıcı ile konuştum ve bana ürünün €150 altında olduğunu söyledi ve fatura kanıt vs. Çıkaracağını söyledi. İlgili bir satıcı gerçekten. Onun cevabını beklemeli miyim müdahale edebilir mi satıcı duruma? Onu bekleyeyim de iade talebi açayım diyorum. Cevaplariniz için sonsuz teşekkür ederim.
  8. H

Teşekkür ederim cevabınız için iadeyi en sağlıklı şekilde nasıl gerçekleştirebiliriz? Aşamalı olarak anlatır mısınız kargoyu mu aramam lazım
  9. H

Bu şekilde olduğunu gerçekten bilmiyordum farklı sitelerde iki ücretin ayrı olduğu söyleniyor. Peki ya iadede sorun çıkar mı paramı geri verirler değil mi?
  10. H

Yok dostum onunla alakası yok 21 ağustosa kadar 150 euro sınırı geçerli. Zaten kargo müşteri hizmetleri 150 euro yukarısında diye dedi.
  11. H

4 Ağustos'ta 5868 TL ürün + 1705,81 TL vergi ödeyerek alışveriş yaptım. Ürün değeri €150 altındaydı zaten AliExpress 150 euro satın almaya izin vermiyor. Satıcı DHL kargoya vermiş kargoyu. İki gündür takip sayfasinda gümrük işlemleri sürüyor yazıyordu. Bugün merak ettim müşteri temsilcisi ile...
  12. H

Sapphire RX 6700 xt Nitro+ 600 watt PSU yeter mi?

Intel i5 12400f
  13. H

Sapphire RX 6700 xt Nitro+ 600 watt PSU yeter mi?

Elimde Aerocool VX plus 600 Wattlık güç kaynağı var. Sapphire rx 6700 xt nitro+ ekran kartına üretici firma tarafından 650 watt önerilmiş. Sizce 600 Wattlık PSU Sorun Olur mu?
  14. H

Yardım Bu Parçalara Kaç Wattlık Güç Kaynağı Gerekir?

Bilgisayar Özellikleri: Anakart: Asus PRIME H610M-K D4 İşlemci: İntel İ5-12400F Ekran Kartı: Asus Geforce Rtx 3060 Dual 12 GB V2 OC Ram: Kingston Fury Beast 8 GB 3200 mhz Depolama: WD Blue SN570 500 GB Yardım Eden Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederim..
  15. H

Asus Prime B660M-K D4 ile Asus Prime H610M-K D4 Arasında Kaldım Hangisi?

Merhabalar başlıkta gördüğünüz iki anakart arasında kaldım. nereden baksanız aralarında 700 tl fark var. İşlemcim intel i5 12400f ekran kartım 3060. beni uzun yıllar idare edebilecek bişey arıyorum hangisi olur aralarında fark varmı? cevap verirseniz sevinirim
Geri