Hurricane1 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yardım Kioxia Exceria Pro G2 2TB mı yoksa WD Black SN8100 2TB mı tercih etmeliyim?

@frostybite @Clyde @Silver Stone @Max_Payne Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Son birkaç gündür yoğun olduğum için konuyla ilgilenemedim. Krizden kaynaklı 2 TB gen4 ile gen5 fiyatlarının birbirine yaklaşmış olmasından kaynaklı Gen5 tercih ettim. Değerlendireceğim teşekkürler.
  2. H

Yardım WD Black SN8100 2TB vaadettiği hızları vermiyor, sorun ne olabilir?

Aslında bu ssdnin serüveni en başından şüpheyle başladı benim için. Sanırım o yüzden iade etmek istiyorum biraz da. Satın alırken de yetkili bir satıcıdan satın almamıştım. HBnin politikalarına güvenip aldım ürünü. Yok ürünün orijinalliği, yok aşırı ısınıp ısınmayacağı, altını üstünü thermal...
  3. H

Yaşadığım şehirdeki tüm bilindik bilgisayarcıları arayıp ücreti karşılığında ssdyi deneyip deneyemeyeceklerini sordum. Ellerinde gen5 destekleyen anakart olmadığını ve deneyemeyeceklerini belirttiler. Çevremde sistemi gen5 ssd destekleyen arkadaşlarımın hepsi şehir dışında. O yüzden ssdyi başka...
  4. H

@beko42 @Adaçetin @TaHao @LegendaryCrazy @KriptoSuleyman Tekrar merhaba, HWinfo üzerinden ısıları kontrol ederek, CDM de sadece SEQ1M üzerinden test yaptım. Sadece 1 deneme ve okuma, yazma testi arasına 30 saniye bekleme süresi ayarladım. En sıcak sensörde dereceler maksimum 53 dereceyi...
  5. H

Yardım Kioxia Exceria Pro G2 2TB mı yoksa WD Black SN8100 2TB mı tercih etmeliyim?

Merhaba, yeni aldığım R9T3D laptopumda, yine yeni aldığım WD SN8100 gen5 ssd kullanıyorum. Muhtemelen SSD'im arızalı olduğu için (ilgili konuyu dün açmıştım) yazma hızları 14.000 civarı vermesi gerekirken 9.500 civarında takılı kalıyor. Distribütörünü aradım " Normal değil. Bizim servise...
  6. H

Orası öyle tabi ama parasını verdiği şeyin ekmeğini yemek istiyor insan. Bir terslik olduğunu düşündüğüm için de sormak istedim
  7. H

Dün ilk testlerde 200 250 gb kadarı doluydu. Bugün 500 600 gb kadarı dolu. Durumlar benzer sabah yaptığım bir testte 10.300 civarı yazma görmüştü. Test sırasında sürekli yenileyerek maksimun 44 dereceyi görmüştüm 1771359215 Hemen deneyip dönüş yapacağım.
  8. H

Merhaba, bios'u dün güncelledim. WD Dashboardı da kurup ssd firmware güncellemesi yaptım. Testleri tüm driver kurulumları ve bu güncellemelerden sonra yapmıştım. 2.7K ve 4K'da motovlog videoları çekmek istiyorum. 2TB gen4 ve gen5 fiyatları birbirine bu kadar yaklaşmışken gen5 almak istedim ancak...
  9. H

Merhaba, test sırasında ssd maksimum 43 44 dereceyi görüyor. SSD'nin altında ve üstünde termal padler, soğutucu metal blok ve blok üzerinde de alt kapağa temas etsin diye kalınca bir termal pad daha var. Thermal throttling'e uğrama derecesi 65, 70 civarı. 14.000 vaat edip 9.500 vermesi yanlış...
  10. H

Merhaba herkese iyi forumlar, Birkaç gün önce yeni aldığım GameGaraj R9T3D laptopumda kullanmak için hb üzerinden WD Black SN8100 2TB gen5 ssd satın aldım. Ürün geldi, montajını gen5 slotuna yaptım (Diğer ssdyi iptal ederek yaptım çünkü laptop aynı anda 2 ssd takıldığında hızları gen4 hızında...
Geri