Hüsam_ isimli üyenin son içerikleri

1. H

Çözüldü✓ 1 Tb Kioxia SSD Önerisi

O zaman videoyu izlemeni tavsiye ederim ben o kadar anlamam dediğim gibi izlersen kesinlikle hangisi alacağına kendin karar verirsin
  2. H

Çözüldü✓ 1 Tb Kioxia SSD Önerisi

Aşırı derece anlamam ama sadece oyun oynayacaksan dram şart değil kontrolcü önemli İzleyip kendine göre seçebilirsin
  3. H

Öneri Asus Rog Strix Monitör 12300 Değer mi

Hocam bunu çekiyorum o zaman sizin bilgilerinize güvenerek çok sağolun
  4. H

Olede bütçem yok be hocam maks 15k bütçe ayrıdım daha az olursada benim için daha iyi sadece parasını veripte üzmeyecek bir şey arıyorum
  5. H

Hocam ben o kadar teknik bilgiye sahip değilim bende 5070ti var bana hangi monitörü önerirsiniz hem hikayeli hemde rekabetçi oyunlar için
  6. H

Çözüldü✓ 2k 27 İnç Monitör Önerisi

Eyvallah hocam sağolun
  7. H

Teşekkürler cevap için bakalım büyük ihtimalle bunu alıcam ya denerim sıkıntı yaşarsam iade ederim ne yapalım deneye deneye bulucaz artık
  8. H

sağolun hocam peki gosting yaşıyor musunuz baya kişi yaşıyorum diyor çünkü
  9. H

Valla kafa varsa gitti ya kaç gündür bir tane monitör alıcam çok kararsız kaldım
  10. H

Hocam aşrı derece ıps glow olmadığı sürece benlik sıkıntı yok siyahlar bana o kadarda önemli değil sadece oyun oynarken renkler iyi olsun ölü piksel kronik olmasın bide gosting olmamasını istiyorum o yüzden kafama aoc daha çok yattı
  11. H

Yani hem hikayeli oyun bemde rekabetçi oyunları için
  12. H

Bütçe 12000 1. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h27e6-27-1-ms-2k-pivot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1267716702.html 2...
  13. H

Razer Blackshark V2 X Alınır mı?

Yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum memnun kesinlikle öneririm
  14. H

Ne önerirsiniz ?
  15. H

Bide son 6 ayın en düşük fiyatı yazıyor ben pek anlamıyorum sıcak fırsatlarda paylaş istersen 1783374224 Hayır 255 hz olan model
Geri