Selam arkadaşlar, klavye seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var çünkü kafam baya karıştı. İleriye dönük, uzun ömürlü ve kaliteli bir klavye almak istiyorum; bu yüzden mekanik klavye düşünmeye başladım. Aula F75 Max Black gözüme hoş göründü; sesini ve tasarımını sevdim ama ilk defa nispeten...
Benim alacağım black versiyonu ve çok hoşuma gitti. Birkaç mağazaya ulaştım fakat beyaz renginin birkaç güne siyah renginin ise 2 aya geleceğini söylediler. Eğer başka bir yerde bulamazsam 2 ay bekleyeceğim sanırım
Aula F75 Max Black modelini satın alacaktım fakat akşamına stoklarının bittiğini gördüm. Türkiye de hiçbir yerde bulamadım. Yurt dışından getirmek istediğimde ise muhtemelen gümrüğe takılacak. Orada da çok yüksek ücretler çıkacaktır. Başka bildiğiniz mağaza veya öneriniz var mı acaba?
Aula F75 Max
Merhaba arkadaşlar,
43.000 TL bütçem var ve siber güvenlik çalışmaları için güçlü, sağlam bir laptop arıyorum. Ofis kullanımı ve uzun ömürlü dayanıklılık adına ThinkPad E16 Gen 2’yi düşünüyorum, ancak çoğu satıcı cihazı önceden yükseltmiş ve hangi parçaları değiştirdiklerini net açıklamamışlar...
Ne diyorsunnn bakayım
1731863281
Hocam 6Gb modeli düşüyor ama 8Gb ile de arasında az bir fark var yılbaşı indirimlerini beklesem mi acaba? Veya şu konuda emin değilim Amazon dan hediye kodu olarak bakiye yüklesem ve A25 8Gb ı 9500 e düşürsem bu vergi iadesi alırken sorun yaratır mı sence?
Başlığı çok saçma bulabilirsiniz çünkü her türlü M34 almam daha mantıklı görünüyor. Fakat İnternette şöyle bir sorun ile karşılaştım M34 de şebeke sorunu varmış ve işlemcisinde çok fazla kronik sorun olduğu için sık sık farklı sorunlar yaşayanlar var. Ekranın çift basması kasması gibi gibi. Bu...
Herkese selamlar zenbook tarzı bir laptop arayışı içerisindeyiz. Sondaj mühendisi kullanacak. Ağır oyunlar oynatmasına gerek yok. Bazen çizimde yapılabilecek. Şarj ömrüde tabii ki önemli bu yüzden gamer laptoplarına bakmıyorum. Lenovo Yoga serisine baktım kararsız kaldım açıkcası. Bütçe 40.000 TL...
Bilgisayar programcılığı 1. sınıf öğrencisiyiz. Bir arkadaşım için laptop bakıyorum. Bütçesi 10k Fakat devlet desteğinden yararlanabilmesi için max 9500 olursa sevinirim. 2 yıl götürecek bir bilgisayar arayışı içerisinde. Bu fiyata sizce en iyi ne alınabilir?
Bu modeli gördüm sizce nasıl...
Merhabalar, bu yıl bilgisayar programcılığı bölümünü kazandık. Bazı kişilerin laptopu yok. Onların alabilmesi için bir laptop önerisi istiyorum. 20-25k bandına zorlanabilir bir bütçe var. Oyun az oynayacaklar için...