merhaba rocket league yeni başladım üç sorum olacak
1- oyundaki tüm arabalar aynı hızda mı gidiyor öylesye büyük arabaları almak daha mantıklı degılmı topa daha rahat dokunabılmek ıcın
2- topa hızlı dokunma taktıgı varmı full boost basıyorum takla atıyorum yınede adamlar benden once topa...
Küçükken cs 1.6 oynarken ofis mouse'un altina defter koyarak oynuyordum o yüzden mouse defter üstünde hemen ve rahat dönsün diye cs 1.6da 20 sensitivity oynuyordum. Şu an cs2 oynuyorum eskiden 1200 dpi 2.5 sens oynuyordum. Sonra 1600 dpi 1.8 sense gectim bazen bu bule yavaş hissettiriyor ge dpi...
Merhaba deprem bölgesinde yaşıyorum bulunduğum yerde altyapı olmadığı için telefon internetiyle oyun oynuyorum. Vodafone kullaniyorum fakat cs2de çok aşırı ping ve jitter oluyor jitter olmasa bile faceitte 102ms trde 55 60 falan alıyorum. Turkcelle gecmeyi düşünüyorum ama pişman olurum diye...
Arkadaşlar merhaba hatayın ücra bir ilçesinde yaşıyorum yaşadığım mahallede altyapı olmadığı için markasını vermek istemediğim bir internet şirketinin internetini kullanıyorum çanak antenden midir nedir öyle bir şekilde internet veriyorlar. İnternet abonelığım 10mbps ve max 1.2mb indirme hızı...
Merhaba evimde altyapı olmadığı için telefonumun internetiyle oyun oynuyorum. Ucuz bir usb wifi adaptörü aldım fakat pingim jitterim ve paket kaybım çok fazla, oyun oynayamıyorum. Bende kablo ile paylaşmaya karar verdim. Telefonum samsung a35g type c girişli bir telefon bende type c to type a...
hocam amd'nin birçok ekran kartında malesef bu problem var bi arkadaşımda 6500 var o da bu tarz sorunlar yaşıyordu eski laptopumda amd ekran kartıydı ondada buna benzer problem vardı okuduğum yazılara göre bu amd'de kronik bunu duzeltmek bıraz zor gibi bide kartın artık eskimiş 8 yaşına gelmiş...
https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg249q3a-238-180hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u23896 kendim bu monitörü kullanıyorum. cs valo r6 pubg gibi oyunları oynuyorum. hz olarak sana belki yetersiz gelebilir bütçen fazla ve sisteminde iyise bu monitörün 240hz...
kral kablosuz diyorsan evet fakat kablolu cloud3'ler 3.3k ya rahatlıkla bulabilirsin birçok sitede. Kendim kullanıyorum 10 üzerinden 7 veririm. Ama bu fiyata daha iyisi varsa bilemem. Genelde çevremden duyduğum kadarıyla Logitech'in kulaklıkları kaliteli oluyor onlara bi bakabilirsin fiyatı sana...