huseyın.yurdas22 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Ekran kartım çok ısınıyor

aynen hocam öyle bişey oldu dondu hiç bir şey yapamadım siyah ekran gidip geldi korktum büyük bi ihtimal reset atmıştır ekran kartını reset attıran kısayol gibi
  2. H

peki bişey daah sorucam amd nin uygulamasından frekans ayarını düşürdüm demiştim baya - kaça kadar iniyorsa indirdim en son hata aldım bu yaptığım karta zarar verir mi bozulur mu?
  3. H

öncelikle merhaba ekran kartım çok fazla ısınıyor çözemiyorum problemi youtube dan bi video izledim ekran kartının frekansını düşürüyordu fakat en düşüğe çektiğimde bi problem oldu sonra düzeldi amd software adrenaline den güç tasarrufu moduna aldım yine olmadı cpu %50 de sabit çalışıyor ekran...
  4. H

Modem varken router kullanmak

merhaba öncelikle şunu söyleyeyim bu konuyla ilgili bilgim çok az sorum ise şu internetim çok yavaş türkcell süperonline kullanıyorum modem hem zayıf sinyal çektiği hemde kablolu gibi stabil bi internet vermediği için birde router kullanmak istiyorum ne yapmam gerek router ı kullanabilmek için
  5. H

500w psu önerisi kaliteli

8 pinlik ekran kartı kablosu var mı acaba bu kartta o lazım bana
  6. H

dostum kaliteli bi psu kaç tl den başlıyor
  7. H

500w psu alacağım önerilerinizi yazabilir misiniz
  8. H

8 pinlik ekran kartına 6 pin takarsam ne olur

molex kablosu falan diyorlar pek bilgim yok konuyla alakalı varsa o kablodan link atabilir misiniz 1740428579 kaliteli olan kabloyu nasıl anlarım uzun vadeli kullanmak için
  9. H

8 pinlik ekran kartına 6 pin takarsam ne olur

yakın zamanda rx580 aldım ama kartın girişi 8 pin bende ise 6 pin var bu şekilde dönüştürücüsüz kullanabilir miyim dönüştürücü kullanmak istemiyorum kablonun yanma ihtimalinden dolayı
  10. H

400w psu ile rx580 çalıştırabilirmiyim?

hesapladığımda ise doğru mu bilmiyorum 360 watt gerektiği yazıyor
  11. H

şuanda kullandığım psu frisby 400w 1740322708 hocam daha önce testi yapılmış ama benim sistemimde tahmin ettiğim kadarıyla sadece ekran kartı fazla güç tüketicektir sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum
  12. H

peki oyunlarda v-sync falan açıp daha az güç kullanmasını sağlarsam kullanabilir miyim
  13. H

peki boş yükte kaç watt tüketir bu ekran kartı
  14. H

iyi forumlar herkese kullandığım sisteme rx580 aldım ancak minimum 500w istiyor benim sistemimde 400w psu bugatekh81 marka anakart intel core i7 4790 işlemci var sizce yeterli olur mu?
Geri